Апелативният съд в Букурещ реши окончателно днес братята Андрю и

...
Апелативният съд в Букурещ реши окончателно днес братята Андрю и
Коментари Харесай

Окончателно: Братята Тейт остават в ареста

Апелативният съд в Букурещ реши дефинитивно през днешния ден братята Андрю и Тристан Тейт да останат в предварителния арест по дело, по което са разследвани за сформиране на проведена незаконна група, трафик на хора и обезчестяване.
Прочетете още
Братята Тейт се намират в ареста от 30 декември 2022 година дружно с две хипотетични съучастнички, румънски гражданки, едната от които е някогашна полицайка. Заповедите за ареста им бяха удължавани неколкократно от съдиите.

Андрю и Тристан Тейт, които имат английско поданство, и двете съучастнички - Александра-Луана Раду и Джорджиана Мануела Нагел, са упрекнати, че са съставили проведена незаконна група за набиране, настаняване и употреба посредством насила на дами за основаване на материали с порнографско наличие, предопределени за разпространяване против възнаграждение в профилирани уеб сайтове. Прокурорите считат, че от тези действия обвинените са получили обилни суми.

Следователите настояват, че братята Тейт са подвеждали млади дами, че търсят сантиментална връзка, след което ги отвеждали в къща в окръг Илфов, където ги принуждавали да основават видеоклипове с порнографско наличие, употребявайки физическо принуждение и психическа насила. 

Жертвите са разказали на следователите, че във вилата в окръг Илфов е било проведено студио за видеочат и че там са били посрещани от въоръжени пазачи. Също по този начин те настояват, че са били принудени да си създадат татуировки с надпис " owned by Tate " (собственост на Тейт). 

В рамките на следствието прокурорите от Дирекцията за битка с проведената престъпност и тероризма са наложили запор върху голям брой активи, притежавани от братята Тейт, в това число недвижими парцели и първокласни коли.
 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР