Апелативен съд – Пловдив отмени паричната гаранция в размер на

...
Апелативен съд – Пловдив отмени паричната гаранция в размер на
Коментари Харесай

Обрат! Има ново решение за жестокото убийство на млада жена в пловдивско село!

 Апелативен съд – Пловдив анулира паричната гаранция в размер на 80 000 лв. за Любомир Петров, който е упрекнат в убийството на дамата, с която е живеел на фамилни начала, станало в село Бегово, като му дефинира мярка за неотклонение " задържане под стража “.

Делото в Апелативен съд е формирано по митинг на Окръжна прокуратура против определение на Окръжен съд, с което на Любомир Петров е изменена мярката за неотклонение.

Апелативните магистрати решиха, че предвид на повдигнатото на Любомир Петров обвиняване за съзнателно ликвидиране, осъществено на 11.09.2020 година при изискванията на домашно принуждение, обоснованото съмнение за авторство на закононарушението не е разколебано. Според съда към момента съществува действителна заплаха обвиненият да извърши закононарушение при по-лека мярка за неотклонение, друга от " задържане под стража “.

Съдът означи, че няма спънка след това според от събраните по делото доказателства да се сложи още веднъж въпросът за мярката за неотклонение.

За съзнателно ликвидиране Наказателният кодекс планува наказване от 15 до 20 години отнемане от независимост, пожизнен затвор или пожизнен затвор без право на подмяна. Определението на Апелативния съд е дефинитивно.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР