Апартаментът в Приморско се прослави като прокълнат, защото именно там

...
Апартаментът в Приморско се прослави като прокълнат, защото именно там
Коментари Харесай

Продадоха прокълнатия летен апартамент на Ламбо

Апартаментът в Приморско се популяризира като анатемосан, тъй като точно там през лятото на 2019 година по време на своята последна лятна отмора артистът падна съдбовно и си счупи тазобедрената става

Морският апартамент на Стефан Данаилов е бил продаден и към този момент имал нови притежатели, разкриват хора от Приморско. Приживе Ламбо обичаше да върви в кокетното жилище, с цел да си почива през лятото. Беше го купил за към 80 хиляди лв., само че поради растежа на парцелите, изключително по Черноморието, наследниците му съумели да го продадат за доста по-висока сума, написа вестник Ретро.

Апартаментът в Приморско се популяризира като анатемосан, тъй като точно там през лятото на 2019 година по време на своята последна лятна отмора артистът падна съдбовно и си счупи тазобедрената става. След случая потеглиха и по-сериозните му здравословни проблеми. Тогава майстори ремонтират терасата на жилището, която била мокра. Той излиза на нея, подхлъзва се и пада. В началото мислел, че единствено е навехнал крайници си, само че болките станали нетърпими. Налага се водачът му да повика кола за спешна помощ, а Данаилов бе признат на носилка в бургаска частна болница. За да му окаже помощ тогава, за морския град отпътува брачният партньор на вицепрезидента Илияна Йотова – проф. Андрей Йотов, който е измежду светилата в ортопедията у нас.

По-малко от 3 месеца след случая Стефан Данаилов напусна света на живите. Преди кончината си той бе уредил своето наследство и бе поделил имането си сред биологичния си наследник от Ирен Кривошиева – Влади, доведения си наследник Росен Цанков и племенницата си Росица Обрешкова. Всички парцели и коли на обичания артист, като се изключи жилището му в столичния квартал „ Лозенец “, към този момент са продадени и не са фамилна благосъстоятелност.

Софийското му жилище се води на името на Росен Цанков, само че Влади Данаилов е бил обезщетен финансово за своя дял от жилището. В наследството на Ламбо обаче имало уговорка, която забранявала обичаният му парцел да бъде продаван, защото той бил извънредно специфичен и със сантиментална стойност за него най-много поради взаимния му живот със брачната половинка му Мери там.
В него се съхраняват всичките му персонални движимости, в това число и скъпата му библиотека и множеството произведения на изкуството, които са с колекционерска стойност.

Продадена от семейството обаче е вилата му в пловдивското село Марково, населявано единствено от баровци и богаташи. Данаилов по този начин и не можа да приключи ремонта ѝ и да се нанесе там, където имаше проекти да прекара на мира старините си с аспект към Родопите. Миналата година синът му Владимир се раздели и с мерцедеса му против 100 хиляди лв.. Луксозната кола дълго време не можеше да си открие нов притежател, само че в последна сметка бе изплатена. Ламбо остави и доста спестявания, инвестиции и активи на Влади. Синът му твърди, че парите на баща си е вложил в нов дом за себе си и брачната половинка си Виктория в Америка, както и в образованието си. Той е към този момент квалифициран доктор, който практикува в болница, а преди месец бе у нас, с цел да уреди и наследството си от починалата си баба Лиляна – майка на Ирен Кривошиева.
 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР