Аня Пенчева, която скоро ще стане баба, тъй като дъщеря

...
Аня Пенчева, която скоро ще стане баба, тъй като дъщеря
Коментари Харесай

Снахата на Аня Пенчева неустоимо секси

Аня Пенчева, която скоро ще стане баба , защото щерка й Петя е бременна, скоро ще се снабди публично и със снаха, разбра HotArena .

Красавицата Ива Русинова , която взе участие в ралита с коли, от три години е гадже със сина на актрисата Ангел Караньотов, първенец по супермото. Провокативната Ива обича да провокира мъжкото въображение със свои снимки в обществените мрежи, тъкмо както и Аня палеше фантазиите на мощния пол през 80-те години на предишния век.

24-годишният Ангел е неразлъчен с Ива и даже обмисля да мине под венчило с нея . Преди време той даже й подари пръстен, прикрит в шоколадово яйце. Младият мъж посочи, че бижуто не е годежно, само че с него желае да покаже мощните си усеща към Русинова. 

Актрисата поддържа младите, само че в последно време се вълнува повече от раждането на първото дете на щерка си Петя. Кариерата й също е във напредък. Тя взе участие в хитовата режисура " Тя, той и още двама-трима " , която към този момент беше представяна на подиуми в цялата страна.

Освен това интензивно репетира и в театър, в който ще си партнира със остарялата си обич Стефан Данаилов, предават от Галерия. Представлението скоро ще бъде показано за първи път.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР