Антония Йорданова e новият главен инвестиционен директор на Everty в

...
Антония Йорданова e новият главен инвестиционен директор на Everty в
Коментари Харесай

Everty възложи позицията на главен инвестиционен директор на Антония Йорданова, която ще управлява експанзията на компанията в България

Антония Йорданова e новият основен капиталов шеф на Everty в България. Тя ще управлява развиването на компанията и ръководството на портфолиото ѝ от 100 милиона евро в страната, което е микс от клас-А офисни здания и хотелски активи в София, както и в други огромни градове на страната. В работата си Антония Йорданова ще получава подпомагане от световните изпълнителни шефове на Everty – Наама Саар и Харолд Чембърлейн. България е считана като основен пазар в световната агресия на компанията, която включва развиването и придобиването на необятен набор от парцели в Коста Рика, Гърция, Нигерия и Съединени американски щати.  

„ Имаме амбициозна световна тактика за пазарно развиване и съм щастлива да кажа, че моята страна не е изключение. Нaмираме се във финалните стадии на няколко нови придобивания, планувани за втората половина на 2021 година и първото полугодие на 2022 година Това е трогателен интервал за развиването на компанията “, споделя Антония Йорданова.  

Поскъпване на българския пазар на офисни парцели

Тъй като обстановката с световната пандемия пoказва леко възобновяване и пазарният оптимизъм пораства, от компанията виждат действителни благоприятни условия на българския пазар.



„ България е подложена на предизвикателни стопански и обществени условия, влошени от коронавирусната пандемия. Въпреки това, страната към момента предлага огромни дълготрайни и високодоходни благоприятни условия на пазара на недвижими парцели “, споделя Антония Йорданова. „ Виждаме това от първо лице в нашия водещ актив, Perform Business Center, която остава привлекателна и доста търсена алтернатива за офис пространство за доста компании. ” 

Придобит през 2019 година, добре познатият офис център от клас А, се намира на площад „ Позитано “ в центъра на София. По думите на Антония Йорданова, няколко от наемателите на постройката е трябвало да се реалокират или да прекратят интервенции през последните 12 месеца, само че местоположението и характерностите на бизнес постройката от висок клас са спомогнали бързо да се намерят нови наематели и евентуални сътрудници, които да запълнят свободните пространства.



„ Ние сме устойчива компания. Нашият екип знае по какъв начин да се приспособява към изменящите се условия и нашите офисни пространства са също толкоз гъвкави. Perform Business Center остава привлекателно място за разнообразни компании и промишлености. Свидетели сме на огромна метаморфоза на офис пространствата и нашата постройка е подготвена да отговори на новите потребности на наемателите и модерните компании. “, добавя новият основен капиталов шеф.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР