Антония Петрова вече не е толкова близка с родителите си

...
Антония Петрова вече не е толкова близка с родителите си
Коментари Харесай

Семейна интрига! Батинков изпокарал Тоца с родителите й

Антония Петрова към този момент не е толкоз близка с родителите си Ана и Иван Петрови. Последователи на пернишката мис видяха, че ексцентричното семейство няма настоящи фотоси с Антония, нито с внуците си Ивайло и Благовест. Преди дни русокоската направи погача за 40 дни на дребния си правоприемник, само че „ Уикенд ” видя, че в църквата са участвали миската, мъжът й Ивайло Батинков и двамата им синове, само че отсъстват бабите и дядовците.

„ На огромния християнски празник Голяма Богородица, Ивайло Батинков - наследник, навърши 40 дни! Тъй като той си избра ангелското число 07.07.2022, за своя дата, взехме решение да поканим у дома на градинско празненство - Погача, 22 дами, приятелки, родственици, майки, баби и дори прабаби, с цел да орисаме Ив за здраве, шанс, триумф, мощ, благополучие, обич и всички богатства да изобилстват в живота му! Спазени бяха всички обичаи и традиции на Погача по случай 40 дни, предшествана от Чистата молитва в Ротондата на Президентството, за протекция и здраве! Бъди блажен, Сине, имай най-прекрасния живот, изпълнен с доста шанс, триумф, благополучие, благополучие и берекет! Обичаме те, да пораснеш мощен и самоуверен мъж! ” – написа мама Ния, както обича да й споделят Антония.

Парти за бебето е имало , само че на него не е участвала майката на миската, която по същото време си е била в Перник, излиза наяве от настоящите й фотоси. Не е ясна повода за разрива сред щерка и родители. Докато беше омъжена за руснака Александър Бередин, Тоца беше доста близка с Ана и Иван, които си живеят в Перник. Миската и руснакът гостуваха най-малко един път седмично на родителите на Антония, като на всички празници наложително бяха дружно. Дори и след развода си с Бередин, Тоца продължаваше да пътува с мама и тате, както и да залива мрежата с хиляди общи и идентични фотоси.

Блондинката продължи да е в топли връзки с родителите си и откакто се залюби с Ивайло Батинков, само че не за дълго. Разривът сред семейство Петрови и единствената им щерка е настъпил при започване на 2021 година и оттогава са и последните им общи фотоси. Перничаните не стопират да пътуват и да снимат всяка секунда от всекидневието си, изключително Ана Петрова, само че във фейсбук липсват настоящи фрагменти в внучето им Благовест, който Тоца назовава Бест, а дребният Ивайло няма нито една фотография в профила на баба си и дядо си. „ Уикенд ” видя, че мама и тате Петрови даже не са другари с щерка си, което е несъмнено удостоверение за влошените им връзки. В инстаграм Антония не следва майка си, още веднъж знак за това, че са се изпокарали.

Родителите на миската въпреки всичко са честитили рождения ден на първородния си внук Бест, който беше при започване на годината.

„ Днес, нашето малко богатство става на З годинки! Да си ни здрав БЕСТ, благополучен и обичан! Винаги ухилен и сияен! Щастливо детство дребничък, баба и дядо ще са постоянно зад теб! ” – написа гордата баба под остаряла фотография на малчугана, очевидно последната, която има.

Причината за кавгата в другояче задружното семейство към момента не е ясна . Близки до Антония допускат, че е допустимо мъжът й Ивайло Батинков да е бил срещу толкоз околните връзки и натрапването на тъста и тъщата в дома им.

„ Като нищо точно той е повода за обтегнатите им връзки. Тя не би прекъснала връзката с родителите си просто ей по този начин. Трябва да е нещо доста съществено, с изключение на да е предпочела мъжа си пред майка си и татко си. Не е прелестно нито родителите на дамата, нито роднините на мъжа да висят непрекъснато на главата на младото семейство и е допустимо Ивайло да е предизвестил тъщата да не е всекидневно в дома им, като това най-вероятно е довело до спор. Не знаем по каква друга причина биха се разсърдили родители на единственото си дете и изключително когато то е в зрелост ” – разясниха пред наш кореспондент осведомени с усложнената обстановка във семейството.

Блондинката се повали, че е възвърнала остарялата си фигура още на 3-ия ден след раждането на Ив, както му споделя Антония на галено. От фрагментите от погачата се вижда, че  Петрова в действителност е свалила множеството непотребни килограми и остава единствено коремът й да се прибере изцяло. С втората си бременност миската качи 11 кг, които смъкна за негативно време.

„ С мъжа ми се майтапим, че съм родена да раждам деца. Изключително ми е прелестно да съм бременна, карам леко, само когато в един миг коремът ти стане прекомерно огромен, физически е неловко. И в двете бременности качих по 11 кг, които съумявам да смъква за 14 дни и още веднъж и съм на същите килограми, на които забременях ”, похвали се преди няколко седмици „ Мис България ” и „ Мисис Русия ”.

Красавицата, на която преди години Евгени Минчев лепна срамния прякор Мис Крокодил, обича сама да се възхвалява какъв брой добре наподобява, по какъв начин елементарно е родила и по какъв начин децата й са най-руси, най-синеоки, най-специални и умни. Блондинката постоянно е обект на рецензия точно поради тези хвалби. „ За всяка майка нейното дете е най, за какво е нужно непрекъснато да го акцентира ” – разясняват други родителки.

Неспособността на перничанката да понесе рецензия е повода тя да забрани мненията под фотосите си в обществените мрежи, а фотосите там се леят на кг. Само от погачата на Ив има 46 фрагмента с идентичен обстоен и разказвателен текст.

Носителката на купата „ Мис България “ се хвали и с това, че кърми рожбите си. „ За бебето няма по-добро нещо от естествената кърма. Кърменето даже оказва помощ за по-бързото намаляване ” – признавала е Антония, която най-вероятно към този момент не храни дребния Ивайло с млякото си, тъй като от фотосите й в обществените мрежи се вижда, че пие шампанско, което не е целесъобразно при кърмене.

„ Не разбирам здрави, прави дами, които могат да родят по най-прекрасния метод, който е естественият, и избират секциото от боязън, глезотия или нелепост. Като под нелепост имам поради даже астрологични прогнози, тъй като, в случай че се поинтересуват, ще схванат, че бебето си има една съответна дата, на която е решило да се появи и в действителност ти, изваждайки го по-рано, му добавяш карма или орис по-често отрицателна. Така че аз не съм избрала 07.07. Двете ми деца си избраха сами датите. Първото се роди на моя имен ден - 17 януари, което беше прелестен подарък, а в този момент Ивайло на датата 07.07 и откакто родих, започнах да чета и се оказа, че е неповторима, тъй като седем е цифрата на Господ, а с това 2022 става огледална ” – споделя Антония, която е огромна любителка на всичко „ неповторимо ”.

Миската не може да се нахвали от мъжа си Ивайло Батинков, който я глези като кралица . Бизнесменът е този, който готви в дома им, който пазари храна и обсипва обичаната си жена със скъпи блага, до момента в който самият той върви непрекъснато с еднакъв костюм, който очевадно му е дребен. Откакто се залюби с Тоци, богаташът, който се занимава с търговия на едро на медицински консумативи и дезинфекциращи препарати, очевидно е качил към 20 кг, само че все пак жена му си го обича. Мъжът на миската постоянно е в положително въодушевление и е необятно ухилен, не употребява обществените мрежи и не желае да парадира с благосъстоянието и връзките си, за разлика за русокоската, която не стопира да залива фейсбук и инстаграм със фотоси на чантите, облеклата и обувките си, които са единствено от марките „ Гучи ”, „ Диор ” и „ Шанел ”. Батинкова даже качи касова записка за една от покупките, с цел да потвърди, че е истинска и какъв брой коства, несъмнено, това провокира повече насмешки, в сравнение с поздравления.

Според хубавицата, с цел да върви фамилията в вярна посока, всеки би трябвало да знае ролята си. Една умна и хитра жена знае по какъв начин да оказва помощ на мъжа си и да реализира всичко, без да го потиска. „ В нашето семейство мъжът ми е водач, а аз съм тази, която дава препоръки ” – твърди перничанката, която очевидно е загърбила майка си и татко си поради Батинков.

 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР