Антония Петрова и нейният съпруг Ивайло Батинков очакват своя първи

...
Антония Петрова и нейният съпруг Ивайло Батинков очакват своя първи
Коментари Харесай

Антония Петрова ражда до дни, преди термина

Антония Петрова и нейният брачен партньор Ивайло Батинков чакат своя първи правоприемник по-рано от плануваното. Терминът на Мис България 2009 е на 17 януари, само че тя чака появяването на бебето до дни.

„ По принцип имаме дата, която е към термина, обаче ще забележим. Всички лекари споделят, че бебето е много огромно, добре завършено и към този момент желае да излиза и може би ще се случи по-рано. В тази връзка не съм решила дали ще бъде естествено, или със секцио – желая самото бебе да си реши. Ако има всички предпоставки за обикновено, хубаво раждане, сигурно няма да демонстрирам прищявки и да желая секцио, само че пък в случай че има и минимум нещо, поради което лекарите преценяват, че е належащо секцио, незабавно ще създадем “, разкри Антония в изявление пред Dir.bg

Иначе датата 17 януари не е определена инцидентно.

„ Консултирали сме се, само че първо ние си я избрахме. Все отново мисля, че ще стане по-рано от 17-и. Просто с Ивайло се запознахме на 17-и март, когато е рожденият ден на татко му и на сестра му, а той има една особена връзка с татко си, който е умрял преди години. И той самият счита, че срещата ни навръх тази дата е съдбоносна. И двамата намерихме огромната обич, която сме търсили през годините, само че не сме я срещали. И защото Ивайло няма деца и в никакъв случай не е бил женен, на мен за първи път ми се желае да имам дете от мъж, доста бързо ни се случиха всички неща – бебето ни е планувано и се случи незабавно, когато го поискахме. Знаете какъв брой е мъчно сега, в нашето съвремие, и по какъв начин хората години наред вършат опити. Наистина сме благословени с това, че го пожелахме и незабавно се случи. Всякакви такива неща ни се случват на 17-и. На 17 юни се оженихме и по тази причина, когато стана въпрос за януари – почти определихме да бъде към 17-и, което пък е Антоновден “, споделя още Петрова.

Тя разкри, че към този момент са избрали и име за бебето, като няма да бъде Антон и производните му. Таткото пък ще участва на раждането, самата Антония споделя, че ще бъде по-спокойна с мъжа до себе си.

Източник: Monitor
Снимка: Facebook
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР