Антония Петрова-Батинкова вече е майка на две деца, а второто

...
Антония Петрова-Батинкова вече е майка на две деца, а второто
Коментари Харесай

Антония Петрова-Батинкова разкри защо е родила тайно

Антония Петрова-Батинкова към този момент е майка на две деца, а второто се появи преди броени дни. Щастливата някогашна миска споделя, че не е имала за цел безусловно да крие бременността си от общественото пространство, само че по този начин се е получило в последна сметка.

Това, което споделя в този момент обаче, когато към момента се възвръща от раждането, освен, че ще ви изуми, само че и ще ви накара доста благородно да й завидите.

"Чувствам се най-щастливата жена на света, доста задоволена и изпълнена. Мисля, че в този момент точно се намирам в най-прекрасния и благополучен интервал от живота си.

Ходех на работа от самото начало до 9-ия месец, седмица преди да родя направих неповторимо празненство във връзка 10 година и на компанията. Пътувах доста, качвала съм фотоси, само че не съм наблягала на това, че съм бременна. Може би има и доза поверие, по този начин взех решение да е този път, да не го разгласявам обществено, само че добре се получи, тъй като съумях да родя в цялостна тишина ", споделя тя пред "Телеграф ". И прибавя още:

"С мъжа ми се майтапим, че съм родена да раждам деца. Изключително ми е прелестно да съм бременна, карам леко, само когато в един миг когато в един миг коремът ти стане прекомерно огромен, физически е неловко. И в двете бременности качих 11 кг, които съумявам да смъква за 14 дни. Днес се пада 14-ият ден, откогато родих, и съм на същите килограми, в които забременях ".

Вторият наследник на Антония и Ивайло се роди на 07.07., което е и ангелско число, напоено със мощна сила и смисъл.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР