Антонио Конте от отказал предложението на Аурелио Де Лаурентис да

...
Антонио Конте от отказал предложението на Аурелио Де Лаурентис да
Коментари Харесай

Конте отряза Наполи, Гарсия остава на поста си

Антонио Конте от отказал предлагането на Аурелио Де Лаурентис да работи в Наполи не по финансови аргументи, а поради твърдото си отвращение да поеме който и да е тим по средата на сезона. Според „ Гадзета дело Спорт “ италианският експерт държи да организира предсезонна подготовка със идващия състав, с който ще работи. Това на практика значи, че той надали поеме ново предизвикателство до идващото лято.

Президентът на Наполи искаше Конте да размени Руди Гарсия. Вчера обаче стана ясно, че някогашният ментор на Ювентус, Челси, Интер и Тотнъм е отказал. Той е без работа от края на март, когато се раздели с „ шпорите “ по взаимно единодушие след поредност от остри изявления по адрес на играчите и управлението на лондончани.

„ Гадзета дело Спорт “ прибавя, че след отхвърли Де Лаурентис е решил, че ще даде още един късмет на Руди Гарсия, който ще продължи да води тима. Президентът е съобщил към този момент решението си на водачите на Наполи. „ Партенопеите “ би трябвало да покажат друго лице против Верона, Унион (Берлин) и Милан. Ако Гарсия не успее да вдигне тима, то през ноемврийската пауза Де Лаурентис може да реши да направи смяна, заменяйки Гарсия с Игор Тудор.

 
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР