Антонио Бандерас навърши 61 години. Талантливият актьор с външен вид

...
Антонио Бандерас навърши 61 години. Талантливият актьор с външен вид
Коментари Харесай

Антонио Бандерас на 61 - красив, харизматичен и безспорно та...

Антонио Бандерас навърши 61 години. Талантливият артист с външен тип на мачо дебютира в Холивуд без да знае и дума британски. Благодарение на сънародника му Педро Алмодовар, артистът стартира шеметна кино кариера.

Той е мачото и латино любовникът („ Десперадо “, 1995), тайнственият бранител на бедните („ Маската на Зоро “, 1998 година ), необузданият креативен дух (Геният Пикасо). Те са негова запазена марка. Но най-силната му роля е още веднъж в колаборация с Алмодовар в психологическия трилър „ Кожата, в която пребивавам “.

Хосе Антонио Домингес Бандерас е роден на 10 август 1960 година в Малага, Испания. През детските си години има предпочитание да стане футболист, само че се отхвърля, откакто на 14-годишна възраст си счупва крайници. Премества се в Съединени американски щати, с цел да взе участие в американски кино продукции.

Носител е на премия „ Гоя “ и две „ Европейски кино награди “, номиниран е за „ Сатурн “, „ Еми “ и три награди „ Златен глобус “. От 2005 година има звезда на Холивудската алея на славата.

С напредването на годините актьорските му превъплъщения го трансфораха в кумир на милиони дами, а почитателите му се усилиха.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР