Антони Йорданов, пратеник на БНР в ЯпонияНационалките ни по волейбол

...
Антони Йорданов, пратеник на БНР в ЯпонияНационалките ни по волейбол
Коментари Харесай

Волейболистките започнаха Световното с добро настроение и фитнес

Антони Йорданов, делегат на БНР в Япония

Националките ни по волейбол към този момент са част от Световното състезание, откакто дойдоха от Окаяма в Сапоро.

Първата подготовка за състезателките ни бе фитнес, гарнирана с положително въодушевление преди мачовете от група „ В “. Съпернички на нашите са Италия в събота (29 септември) от 7,40 сутринта българско време (13,40 ч местно), следват дуели с Куба (30 септември), Турция (2 октомври), Китай (3 октомври) и Канада (4 октомври).

Отборът дойде към обяд в северния град Сапоро, където ги очакваше доста по-студено време спрямо южния Окаяма, където бяха на лагер 9 дни. Там девойките на треньора Иван Петков играха две контроли с Доминиканска република – триумф с 3:1 и 2:2.

Всички сформира от групата са настанени в „ Сапоро принс хотел “, който е в центъра на града и е във форма на цилиндър, а етажите са 28. При отпътуването от Окаяма на екраните в летището се въртяха тв фрагменти от ураган в Япония, който бушуваше сега, а това провокира лека паника у състезателките. 

на природата обаче бе надалеч от зоната, в която хвърча самолетът на отбора ни, а в Сапоро въпреки всичко е слънчево, въпреки и хладно. Имаше и „ конвой “ за нашите състезателки - тъкмо при излизането от аерогарата в небето над града летяха военни самолети.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР