Антон Хекимян напуска бТВ, научи 24 часа. Директорът на Новини,

...
Антон Хекимян напуска бТВ, научи 24 часа. Директорът на Новини,
Коментари Харесай

Антон Хекимян напуска бТВ! Той ли е кандидат-кметът за София на Бойко?

Антон Хекимян напуща бТВ, научи " 24 часа ". Директорът на „ Новини, настоящи излъчвания и спорт “ няма да се мести в Нова тв, каквито клюки потеглиха. Оттам импровизирано изрично отхвърлят.

Хекимян бил видян към кабинета на водача на ГЕРБ Бойко Борисов в централата на партията и потегли слух, че той ще е претендент за кмет на София. От ГЕРБ обаче изрично отхвърлят.

В същата постройка е администрацията на бТВ и е допустимо просто да е отишъл да си подаде документите за овакантяване и инцидентно да се е видял с Борисов, разяснява " 24 Часа ".

Запознати обаче настояват, че Хекимян може и да е предлагането на ГЕРБ за претендент кмет на София. Борисов оня ден сподели, че има 20 претенденти и още избира. После пък сподели, че претендентът му ще изненада всички.

bTV Media Group (bTV) афишира, че приема с неотложен резултат оставката на Антон Хекимян, шеф „ Новини, настоящи излъчвания и спорт “, в резултат на неговото решение да продължи в друга професионална посока, оповестиха преди малко от медията.

Компанията благодари на Антон Хекимян за професионалния му принос през последните 17 години и регистрира напъните му за превръщането на bTV в една от най-обективните и надеждни медии в България.

В междинния интервал основният изпълнителен шеф на bTV Media Group Ралф Бартолaйт ще дава отговор за новинарското наличие, дружно с основния редактор на „ bTV Новините “ Веселина Петракиева, с основния редактор на „ Актуални излъчвания “ Искра Владимирова и с мениджъра уеб наличие & изпълнителен продуцент на редакция “Спорт “ Владислава Лазарова. Като публицист във " Франкфуртер алгемайне цайтунг " в Германия, сътрудник и началник на бюрото в Москва и Лайпциг на Deutsche Presse Agentur (dpa), господин Бартолaйт има отличен предходен опит като политически редактор и задграничен сътрудник.

" bTV постоянно е била извънреден шеф и като медия се стреми към професионализъм съгласно най-високите стандарти ", сподели Антон Хекимян.

Редакционният ръб на CME ще продължи да следи всички новинарски действия на bTV, с цел да подсигурява интегритета и независимостта на bTV Новините. Медията неотложно започва развой по желание на заместител на господин Хекимян за поста шеф отдел „ Новини, настоящи излъчвания и спорт “ на bTV.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР