Антон Хекимян май най-сетне успя да преодолее раздялата си с

...
Антон Хекимян май най-сетне успя да преодолее раздялата си с
Коментари Харесай

Ето с коя Антон Хекимян смени Василена Гръбчева

Антон Хекимян май най-накрая съумя да преодолее раздялата си с Василена Гръбчева, от която минаха години. Близките му към този момент бяха почнали да се тревожат за персоналния му живот, защото цялото му внимание, както се вижда напоследък, е ориентирано все към работата.

С Василена Гръбчева, която през днешния ден е щастливо омъжена и с дете от различен мъж, Хекимян имаше връзка няколко години. Блондинката обаче, го заряза, откакто видя, че той няма никакво желание да основава семейство скоро. И много бързо си откри нов мъж, на който роди дете - фамозен роден неврохирург, който през днешния ден не крие, че обожава. Хекимян пък, остана самичък и бе все свъзрзав с мимолетни връзки, както и с връзки с мъже.

 undefined

По всичко наподобява обаче, че Хекимян май най-сетне си е намерил жена, въпреки и много надалеч от неговата специалност. От известно време той е забелязван в пекарна, която се намира покрай работата му, където си е харесал тъмнокоса дама. Хекимян постоянно посещава пекарната, само че все по-рядко, с цел да си взима нещо за ястие от нея, а с цел да си поговори с въпросната жена.

Преди ден двамата бяха изловени да пушат извън, като преди този момент Антон влезе в пекарната и доста горещо прегърна непознатата за нас, само че очевидно все по-добре позната нему дама, написа " Клюки.бг ".

Мистериозната дама до Хекимян видимо изглежда на неговите години - 36 или даже с няколко лета по-голяма. " Дано да се вземат и Тони най-сетне да си има свое дребосъче, заслужава го ", разясняват в нюзрума на bTV.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР