Антон Хекимян, фейсбукДнес министърът на финансите се впусна в отчаяна

...
Антон Хекимян, фейсбукДнес министърът на финансите се впусна в отчаяна
Коментари Харесай

Антон Хекимян: Правителството на Петков с вицепремиер и министър Асен Василев отрязаха 143 млн. лв. за метрото до „Слатина“ от Плана за възстановяване

Антон Хекимян, фейсбук

Днес министърът на финансите се впусна в обезверена избавителна акция на техния претендент за кмет господин Терзиев след утринния ни спор по Нова телевизия. А както нормално, отчаянието води до изтощение.

Изборите не анулират обстоятелствата, както споделя Георги Георгиев, и колкото и да ги отхвърлят нашите съперници, те са следните:

Правителството на господин Петков с вицепремиер и министър Асен Василев отрязаха 143 млн. лева за метрото до „ Слатина “ от Плана за възобновяване. И тъй като въпреки всичко най-големият стандарт остава истината – ползвам линк (https://www.nextgeneration.bg/14)

и фотоси от Плановете. Във разновидността на господин Пеканов за метрото на София са записани – 9 км. метро и 360 млн. лева (15.10.2021 г.). В окончателния вид на господин Петков – 3 км метро и 217 млн. лева (06.04.2022 г.).

Правителството на господин Петков с вицепремиер и министър на финансите Асен Василев внасят държавен бюджет единствено с годишната дотация от 15 млн. лева за градски превоз. Допълнителните средства, нужни поради големия скок на цените на горивата и понижения в резултат на пандемията пасажери, са обезпечени по предложение на депутати от ГЕРБ, минали в комисия единствено от депутати на ГЕРБ, „ Възраждане “, Има Такъв Народ и Движение за права и свободи.

Толкова за „ документите “ на Министерство на финансите. Между другото, господин Терзиев, изказванията не са документи. Наказателната акция, която повече от 2 години се водеше против софиянци няма опрощение, за нея се носи политическа отговорност.

Затова гласувайте с №76 на изборите за кмет на София.

Защото София не заслужава двуличие, а работата за града би трябвало да продължи.

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР