Антон Елизаров, командирът на наемническата групировка Вагнер, обяви в първото

...
Антон Елизаров, командирът на наемническата групировка Вагнер, обяви в първото
Коментари Харесай

Новият командир на Вагнер се появи във видео

Антон Елизаров, командирът на наемническата формация " Вагнер ", разгласи в първото си видеообръщение, откогато Евгений Пригожин почина в самолетна злополука предходната година, че строи нов щаб за наемниците и частите от " Росгвардия ", предава Sky News, като се базира на известие на Британското министерство на защитата.

Британското МО оповестява, че по този начин нареченият " казашки лагер " " съвсем несъмнено " ще бъде основан в южния съветски град Ростов и " ситуиран взаимно с казармите на 150-а мотострелкова бригада на Русия ".

От известието на Антон Елизаров излиза наяве, че това " индиректно " удостоверява " подчинението на " Вагнер " на съветската национална армия, известна още като " Росгвардия ".

" Много е евентуално съветската страна да е разрешила построяването на новата база на " Вагнер " и доста е евентуално да счита, че като е подчинила " Вагнер " на " Росгвардия ", тя е премахнала всяка евентуална опасност, която " Вагнер " може да съставлява за сигурността на съветския режим ", се добавя от английското министерство, написа " Фокус ".

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР