"Антон Божков е обвинен за участие в престъпна група с

...
"Антон Божков е обвинен за участие в престъпна група с
Коментари Харесай

Говорителят на Гешев: Синът на Божков е арестуван!

"Антон Божков е упрекнат за присъединяване в незаконна група за изпиране на пари. Той е със заповед за задържане до 72-часа ", това съобщи представителят на основния прокурор Сийка Милева във връзка информацията от по-рано през днешния ден, че синът на Васил Божков бе привикан в следствието.

Това се случи на ексклузивен брифинг, на който прокуратурата даде изключителни детайлности за извършените акции в Басейнова дирекция Пловдив, която се организира в края на предходната седмица. От прокуратурата споделиха и какви са обвиняванията, повдигнати досега.


"Разпитани бяха доста очевидци, в това число и потърпевши от дейностите на незаконната група. На три лица, които са арестувани, са повдигнати обвинявания ", съобщи разяснява Антон Славчев, зам.-председател на КОМПИ.

По думите му има още доста работа и не е изключено обвинените лица да станат повече.

"В КПКОНПИ е сполучен сигнал. След него са събрани нужните доказателства, с които са сезирали прокуратурата ", съобщи пък Кирил Пейчинов - представител на профилирана прокуратура

"Директорката е упрекната за присъединяване в незаконната група. Тя е уволнявала всички, които не са изпълнявали напътствията й. И на другите две лица, които са арестувани, са повдигнати същите обвинявания ", зави представителят на основния прокурор Сийка Милева.

Тя бе безапелационна, че прокуратурата въобще не се интересува кое длъжностно лице от коя политическа партия е.

БЛИЦ напомня, че през вчерашния ден Сийка Милева съобщи, че "прокуратурата няма направен лист, по който да работи, а работи по събрани доказателства ".

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР