Антоанета и Цветан Василеви дълго време ще помнят деня 4

...
Антоанета и Цветан Василеви дълго време ще помнят деня 4
Коментари Харесай

Василеви се надсмиват над целия български народ

Антоанета и Цветан Василеви дълго време ще помнят деня 4 септември 2017 година Понеделникът се оказа съдбовен в опита на фамилията финансови спекуланти да си издейства имунитет против обвиняването на българската страна в кражбата на века – банкрутът на Корпоративна комерсиална банка. Използвайки придворната си „ журналистка” – Любица Кулезич, Василеви не просто се пробваха да се показват за жертви, а сами дефинираха себе си за светци, написа в собствен коментар " Труд ".

Всички останали неистини, операции и клюки бледнеят пред едно от изказванията, които Антоанета Василева направи по свои адрес и по адрес на фараона-беглец. Никакво значение няма до каква степен президенти, папи, попове, лобисти и всевъзможни наемници ще изпращат писма, в опит да убедят света в „ тяхната истина” за откраднатите от тях самите активи на четвъртата по величина българска банка. Нищо не костват и анонсите за сензационни разкрития на Василеви, че са били „ рекетирани”, нито даже неспирните обиди по адрес на очевидците за тяхното незаконно замогване. Дори няма значение жалкият порив на тогавашните врагове на Цветан Василев, а през днешния ден негови съучастници – подсъдимите олигарси Огнян Донев и Иво Прокопиев, да отворят общ фронт против страната и нейните законни институции, в опит първоначално да решат проблемите с наказателните си каузи, а на следващ – и да овладеят целия властови запас у нас. Всичко това бледнее пред циничния коментар, който оповестената за търсене с „ алена бюлетина” на Интерпол брачна половинка на Цветан Василев – Антоанета Василева, си разреши да направи пред Кулезич, а точно: „ Ние с Цветан сме избавили живота на доста хора. Той е финансирал лекуването на доста деца… Очевидно става дума за разнообразни ценностни системи.”

Точно по този начин, явно става въпрос за доста разнообразни ценностни системи. Защото, в тази ситуация, става въпрос за цинизъм в най-уродливата му форма. Цинизъм, ориентиран не към една личност, даже не и към избрана група или общественост, а към целия български народ. Според обвиняванията на прокуратурата, присвоеното от Цветан Василев от трезорите на КТБ, директно и през фирми- фантоми, възлиза на над 2,5 милиарда лева Според разнообразни експертизи и изследвания, в това число интернационалните, източеното от Василев и неговите съучастници възлиза общо на над 3,5 милиарда лева А вредите, нанесени на бюджета на страната, който трябваше да покрие загубите, доближават колосалните над 5,5 милиарда лева Преди да показва себе си за „ светица”, а брачна половинка си за „ светец”, които „ спасявали човешки животи”, Антоанета Василева трябваше да бъде наясно, че поради осъществените от Цветан Василев закононарушения, целият български народ е лишен от здравни грижи за цяла една календарна година.

Бюджетът на Националната здравноосигурителна каса за 2017 година възлиза на 3,452 милиарда лева и съвсем несъмнено ще завърши с недостиг. Колкото липсват в трезорите на банкрутиралата КТБ! Само тези обстоятелства са изцяло задоволителни, с цел да се види какви персони водят война не просто против българската страна и нейните институции, а против целия народ, който са лишили от опазване на здравето за цяла една година от живота му. Но не се надявайте, че „ Св. св. Василеви”, Кулезич, наемниците и олигарсите-съучастници на фараона- дезертьор, осъзнават – по какъв начин след понеделнишката по здрач с тях е завършено. Морално…
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР