Антоанет Пепе е една от първите блогъри и ютубъри у

...
Антоанет Пепе е една от първите блогъри и ютубъри у
Коментари Харесай

Антоанет Пепе за новата книга, майчинството, анорексията и развода си

Антоанет Пепе е една от първите блогъри и ютубъри у нас. В годините тя набра изключителна известност и е измежду най-обичаните основатели на наличие и до през днешния ден. Характерно за нея е, че споделя всеки аспект от живота си със своята публика без да се смущава от това и ни прави съпричастни с някои от най-съкровените моменти за нея и фамилията ѝ.

Наскоро тя издаде и първата си книга със заглавие " Розовият балон”, която бе и причина да я поканим в нашето студио. За какво си поговорихме, можете да разберете в идващите редове.

Здравей, Антоанет. Как се въодушеви да напишеш своята?

Идеята пристигна доста от дълго време, когато имах блог и споделях разнообразни неща от моя живот. Тази книга е по-скоро завръщане към корените ми. Обичам да се занимавам с обработка на видеа, само че писането за мен е терапия. Тази книга е писмо от мен за мен.

Защо розов балон?

Това е метафора за всеки, който рано или късно попада в розов балон. Причините може да са доста разнообразни, само че до момента в който розовият балон не се спука, в никакъв случай няма да излезем от него и да си дадем сметка през какво сме минали.

Какво можем да открием в твоята книга?

В книгата можете да откриете, както изявленията, в които съм споделяла онлайн, по този начин и неща, за които в никакъв случай не съм говорила, само че са смислово свързани с нещата, които съм показвала онлайн. Малко или доста във влоговете демонстрираме това, което ни е на дневен ред, това, което ни е забавно, само че считам, че има тематики, което е по-добре да се показват в писмена форма. Когато ги разказваш звучат по един метод, само че когато ги напишеш дълбочината е напълно друга.

Смяташ ли, че в Instagram демонстрираме живота единствено от розовата му страна?

Като цяло считам, че Instagram е платформа, която не предизвика изключително доста сериозното мислене. Във Фейсбук и YouTube има разногласия, полемики, доста по-дълги мнения. Смятам, че Instagram е място, на което влизаш, с цел да се развлечеш. Сериозните тематики съм ги споделяла единствено в YouTube и съм се показвала пред хората.

Ти беше първата, която показа своето раждане. Как намираш храброст и ентусиазъм да споделяш толкоз съкровени за теб моменти?

Когато започнах с блога преди 8 години той беше едно занимание. Стратира като местенце, на което да си споделяме и да си оказваме помощ взаимно. Започнах да споделям, с цел да предизвиквам и хората да го вършат. За мен беше доста естествено да го върша, не съм се тормозила от това. Смятам, че ми е заложено като характерова специфичност, не ми би трябвало храброст да споделям персонални неща. Представям си аудиторията ми като другари, на които приказвам.

Кога разбра, че към този момент си известна пред доста огромна публика?

Разбрах го, когато се върнах от Дания и към момента пишех на британски. Спираха ме българки и се снимаха с мен. Останах доста сюрпризирана от това, че четат моя блог. Всъщност те ме мотивираха да направя нещо за моите другари от България и това беше YouTube канала на български. Оттам се случи естествено да стартира да пиша на родния ми език.

С Антоанет Пепе си поговорихме още за това дали обръща внимание на отрицателните мнения в мрежата и мъчно ли е преодоляла обстоятелството, че постоянно някой може да я разбере неправилно. Тя показа пред нас и истории от един от най-трудните моменти в живота ѝ, когато се е сблъскала от близко с анорексията. Как се е справила с това предизвикателство, кои са били моментите, които са успявали да я съкрушат по време на развода и какви проекти има тя за бъдещето ще разберете в нашето ново видео, което излиза в 20:00 часа в!
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР