Антиваксърите, които стресираха екипа от медицински специалисти, дошли да ваксинират

...
Антиваксърите, които стресираха екипа от медицински специалисти, дошли да ваксинират
Коментари Харесай

Антиваксърите, стресирали млади медици във Варна, се похвалиха с подвизите си

 Антиваксърите, които стресираха екипа от медицински експерти, пристигнали да имунизират искащи жители на входа на Морската градина през вчерашния ден, се похвалиха с " подвизите " си във видео, видя Varna24.bg .

Както стана известно, поради действията им се е наложило варненци да се разкарват до други пунктове, а прокуратурата се самосезира по случая.

Ето какво гласи и текста под видеото, който публикуваме без редакторска интервенция:

" Варненци провокираха затваряне на имунизационен пункт. Скандал затвори изнесения имунизационен пункт на входа на Морската градина във Варна. Група жители от " Комитет за избавление “ пожелаха от ваксиниращия екип документ, с който да удостоверят позволение за прилагане на лекарствените препарати /ваксини/ на територията на България. Доставчика на имунизациите, т.е. Министерството на здравеопазването няма законово позволение за използване на имунизациите. Заявиха, че ще подадат и тъжба в полицията за осъществено престъпление. След интервенция на служители на реда, които бяха извикани на място пункта беше закрит. От имунизационния екип отхвърлиха коментар ".

" Акцията " със заканата " Дано да затворим и този пунк! " вижте във видеото!

Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР