Антинаградите Златна малинка в повечето случаи са повод за забавление

...
Антинаградите Златна малинка в повечето случаи са повод за забавление
Коментари Харесай

Антинаградите Златна малинка се извиниха и оттеглиха неуместна номинация

Антинаградите Златна малинка в множеството случаи са мотив за развлечение и сериозно мигане към актьорите , които са създали неприятен избор в кариерата си.

Понякога обаче границата сред закачката и обидата е доста тънка и се оказва елементарно една номинация да се окаже демонстрация на доста неприятен усет . Точно това се случва втора поредна година.

След остра отрицателна реакция в мрежата, уредниците на Златната малинка се извиниха, че са номинирали 12-годишно момиче в категорията най-лоша актриса .

 Подпалвачката imdb

Актрисата от " Подпалвачката " Райън Киъра Армстронг беше отстранена от листата с номинираните, а от Златните малинки дадоха обещание, че към този момент няма да включват артисти под 18 години , сподели създателят им Джон Уилсън, предават от.

Райън Киъра Армстронг е родена през 2010 година и към този момент е имала дребни функции в известни филми като „ Черната вдовица “ (2021 г.) и „ Невероятният живот на Енцо “ (2019 г.)

„ Подпалвачката “ от 2022 година , основан по разказ на Стивън Кинг, в който взе участие и Зак Ефрон, споделя за момиче, което мистериозно придобива силата да подпалва неща посредством съзнанието си.

 Подпалвачката imdb

Филмът получи номинация за най-лош римейк, защото хорър книгата към този момент има една екранизация от 80-те години с присъединяване на Дрю Баримор и Мартин Шийн, считана за класика в жанра.

„ Вярваме още, че изискуем обществено опрощение на госпожица Армстронг и желаеме да кажем, че съжаляваме за всяка болежка , която е претърпяла вследствие на нашия избор “, сподели още Джон Уилсън в изказването си.

Създадени през 1981 година, антинаградите Златна малинка отличават „ най-лошите “ филми и осъществявания на годината на гала, която нормално се организира в деня преди влиятелните награди Оскар на Академията.

Номинациите за 2023 година излязоха в понеделник , като доста хора подлагаха на критика включването на младата актриса Райън Киъра Армстронг.

„ Малинките към този момент стават злобни и безкласови, а номинирането на дете е просто отблъскващо и неправилно “, написа в Twitter Джулиан Хилиард, 11-годишен артист, прочут с ролята си „ Уандавижън “. „ Защо да излагаме дете на риск от тормоз или още по-лошо? Бъдете по-добри. “

Сред тези, които подлагаха на критика решението да предлагат Армстронг, беше и Девън Сава, който също работи в киното от дете. Той написа в Twitter, че „ Малинките се ръководят от бездушни хора ". Мнозина подчертаха още, че Армстронг занапред ще се развива като актриса, а номинация като тази може съществено да попречи на кариерата и душeвността ѝ .  

Създателят на събитието разказа рецензиите като „ основателни “ . „ Никога не сме възнамерявали да закопаваме нечия кариера “, сподели още Уилсън в изказването си.

Това не е първият път, в който Златните малинки се извиняват за номинация. Миналата година те анулираха премия за Брус Уилис , откакто фамилията на артиста разкри, че той е бил диагностициран с когнитивна афазия . Тогава антиградите бяха „ отличили “ звездата поради 8 от осъществяванията му през годината в категория, наречена „ Най-лошото осъществяване на Брус Уилис във филм от 2021 година “.

Номинациите за тазгодишните награди Златна малинка бяха оповестени в понеделник, 23 януари, като измежду тях се откроиха филмите „ Блондинка “, „ Пинокио “ и „ Морбиус “ на Дисни.

Филмът на Netflix „ Блондинка “, с присъединяване на Ана де Армас като Мерилин Монро, получи цели 8 номинации, в това число за най-лош филм, режисьор и сюжет.

Морбиус “ с Джаред Лето остана с 5, в това число за най-лош артист.

Обичан артист с номинация в същата категория е Том Ханкс за ролята на Джепето в „ Пинокио “, като филмът на Дисни събра общо 6. Освен това името на Ханкс, който сега можем да гледаме в „ Човек на име Ото “, се появи и в категорията най-лош поддържащ артист за кино лентата „ Елвис “.

Сред дамите, които ще се състезават за най-лоша актриса, са Брайс Далас Хауърд за „ Джурасик парк: Господство “ и Даян Кийтън за комедията „ Мак и Рита “.

„ Победителите “ в антиградите обичайно се афишират ден преди церемонията по връчването на премиите „ Оскар “. Това значи, че тази година Златните малинки ще бъдат раздадени на 11 март.

Обикновено никой от номинираните не участва на церемонията, с цел да получи персонално статуетката си.

Една от дребното звезди, които е правила това, е Хали Бери, която през 2005 година одобри оценката за най-лоша актриса в „ Жената-котка “, държейки на своя Оскар от 2002 година в другата си ръка .
 7 звезди, които се обърнаха против родителите си  7 звезди, които се обърнаха против родителите си  7 звезди, които се обърнаха против родителите си  7 звезди, които се обърнаха против родителите си

 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР