Антикорупционната комисия не прави нищо. Коалиционните партньори трябва да се

...
Антикорупционната комисия не прави нищо. Коалиционните партньори трябва да се
Коментари Харесай

Петков: КПКОНПИ не прави нищо, трябва ново ръководство

Антикорупционната комисия не прави нищо. Коалиционните сътрудници би трябвало да се обединим, че би трябвало ново управление. Това разяснява министър-председателят Кирил Петков пред публицисти на връх Околчица във връзка Комисията за противопоставяне на корупцията и за лишаване на нелегално добитото имущество, съобщи Българска телеграфна агенция.

Според премиера за момента не е говорено за обособени хора, номинации, това ще бъде по-дълъг развой. Всеки ще би трябвало да даде своите представители. Лично мисля, че задоволително дълго чакахме, този инструмент би трябвало да бъде употребен, сподели министър председателят.

В отговор на въпрос по отношение на възможна кандидатура на министър Бойко Рашков министър председателят Петков сподели, че той се бори доста добре като министър на вътрешните работи и че му има огромно доверие. За кандидатурите на антикорупционната комисия нямаме още никакви лица, удостовери министър-председателят.

Относно решението за ветото за Северна Македония Петков сподели, че няма да предприеме никакви стъпки в посока на отпадането му без Народното събрание да се произнесе.

Премиерът Кирил Петков е на връх Околчица, с цел да отдаде респект към паметта на Христо Ботев и починалите за свободата на България.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР