Антикорупционната комисия КПКОНПИ е взела решение да внесе в 6

...
Антикорупционната комисия КПКОНПИ е взела решение да внесе в 6
Коментари Харесай

Антикорупционната комисия иска отнемане на имущество за над 2,7 млн. лв.

Антикорупционната комисия КПКОНПИ е взела решение да внесе в 6 желае за лишаване на нелегално имущество на обща стройност над 2,7 млн. лева Исковете ще бъдат импортирани в окръжните съдилища в Благоевград, Плевен, Сливен, София и Шумен за лишаване в интерес на страната на нелегално добито имущество след формирани производства, оповестяват от комисията на уеб страницата си.

Решението е взето на постоянно съвещание на КПКОНПИ и е първото обществено оповестено, откогато Сотир Цацаров застана отпред на комисията в края на декември м.г.

Проверките са стартирани след получени уведомления за привличане на лицата в качеството на обвинени за осъществени закононарушения - държане на високорискови наркотични субстанции за разпространяване, отбягване заплащането на налози в изключително огромни размери, държане на акцизни артикули без бандерол, присъединяване в проведена незаконна група за трафик на хора и имотна машинация.

С решенията на антикорупционната комисия се желае от способените съдилища лишаване на имущество, добито от шестте проверявани и обвързваните с тях лица, на обща стойност 2 734 454.86 лева, в това число 27 недвижими парцела и 4 автомобила.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР