Антигравитационният самолет на СССР и Операция Укриване“ …Съществува много информация

...
Антигравитационният самолет на СССР и Операция Укриване“ …Съществува много информация
Коментари Харесай

Антигравитационният самолет на СССР и Операция „Укриване“

Антигравитационният аероплан на Съюз на съветските социалистически републики и Операция „ Укриване “ …Съществува доста информация за проучванията на НЛО от чиновници на специфичен отдел към Комитет за Държавна сигурност (на СССР).КГБ е главната организация за сигурност на Съветския съюз от 13 март 1954 година до 3 декември 1991 година Тя е основната държавна организация със „ съюзно-републиканска пълномощия “, изпълняваща функционалностите на вътрешна сигурност, разузнаване и загадка полиция.Агенцията е военна работа, ръководена по армейските закони и разпореждания, по същия метод като Съветската войска или Вътрешните войски на МВД. Докато множеството от архивите на Комитет за Държавна сигурност (на СССР) остават засекретени, с разпадането на Съюз на съветските социалистически републики, печатът „ Строго секретно “ отпада за някои от документите, описващи разнообразни произшествия с НЛО.По-долу Ви представяме историята за така наречен случай – Операция „ Укриване “.
Събитието се случва през 1979 година покрай град Дубна. На 13 ноември незнаен летящ обект е открит от системите за противовъздушна защита наоколо до града. Тъй като дискообразният обект лети към столицата, е решено да бъде свален. Изненадващо, само че военните съумяват …Изстрелването на противовъздушна ракета е осъществено от една от частите на Зенитно – ракетни войски, която е част от системата за противовъздушна защита на Москва.Обектът е свален от първия удар. Към мястото на злополуката е изпратена военна бригада. Апаратът с форма на диск се оказва съвсем 6 метра в диаметър. Снарядът пробива корпуса и съществено поврежда вътрешността на кораба.

 Тематична картина
Тематична картинаНЛО е отвеян в лабораторията на Научно-производственото дружество „ Мълния “, където преди този момент е издигнат известният „ Буран “ – първият галактически транспортен съд, създаден като част от руската Програма Буран.Четете още: В Съюз на съветските социалистически републики „ призовавали “ НЛО и осъществявали контакт с тях (видео)Вътрешността на обекта е съществено развалена. Методът за ръководство на устройството към момента не е прочут, защото водач не е открит. Няма идентификационни белези.Предполагаемият аналог на „ черна кутия “ не може да бъде разкрит, тъй като е доста добре предпазен от всевъзможни хакерски опити. Засега няма информация за декриптиране или приемане на данни от него.Заключението на специалистите е поразително – „ устройството няма мотор и горивен отсек “. Предполага се, че обектът се движи чрез освободената от два мощни магнита сила, която се натрупва в незнаен механизъм. Той съставлява затворена железна колба под формата на знак за безконечност, в която има тежка вода.През 1982 година, с помощта на проучените парчета, конструктори и инженери основават самобитна симбиоза на изтребител и „ летяща паница “. Това е първият антигравитационен аероплан, основан в Съюз на съветските социалистически републики. Служители на Научно-производственото дружество „ Мълния “ се пробват да възстановят механизма на сваления НЛО, само че по някаква причина това не е допустимо.През 1982 година, следните детайли са включени в основаните „ Насоки за Московска област за събиране на информация за аномални феномени, по-специално НЛО “:1. Свалете НЛО единствено при положение на незабавна потребност.2. Когато се опитате да установите контакт, използвайте всички налични средства.3. Ако няма отговор, тогава вдигнете ескорта във въздуха.

 Чертеж на антигравитационния аероплан на Съюз на съветските социалистически републики
Чертеж на антигравитационния аероплан на СССРОсвен това, към Отдела за проучване на НЛО е основана Група за бързо реагиране, която следи местата на кацане и бързо отива до тях. През последното десетилетие на Съюз на съветските социалистически републики този Отдел събира информация за 28 кацания в Московска област и 3 места на произшествия на НЛО.През 90-те и началото на 2000-те години няколко очевидци описват в детайли за случая с НЛО и антигравитационния аероплан. Това са Виктор Ласточкин, офицер, взел участие в превозването и идентификацията на обекта, капитанът от Комитет за Държавна сигурност (на СССР) Андрей Петров, един от основателите на „ Методически насоки за Московска област за събиране на информация за аномални феномени, по-специално НЛО ”, и майор Артьом Валериевич Бистров. Хора, които не биха си измисляли фантастични истории …Като четец на HiddenTruth, Ви каним да се присъедините към общността на HiddenTruth.site в формалните Facebook групи и страници, с цел да обсъждате загадки, просвета и настоящи въпроси с мислещи хора от целия свят.https://www.facebook.com/hiddentruth.sitehttps://www.facebook.com/groups/623212178054534
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР