Антарктида е място на Земята, забранено за граждани …Антарктида е

...
Антарктида е място на Земята, забранено за граждани …Антарктида е
Коментари Харесай

Антарктида е място на Земята, забранено за граждани

Антарктида е място на Земята, неразрешено за жители …Антарктида е петият по величина континент на нашата планета. Въпреки, че в този момент е заледен, имало е време, когато Антарктида е била с изобилна зелена растителност и разнообразна фауна (HiddenTruth.site).Преди към 170 милиона години, Антарктида e част от супер континент, наименуван Гондвана (Gondwana). Но, преди към 25 милиона години, Антарктида се “откача ” от него и става континентът, който всички знаем.Според формалните материали от историята, за първи път хора посещават Антарктида през 1820 година, само че не можем да бъдем изцяло сигурни в това.Според античните карти обаче, Антарктида е била освен богата на растителност, само че и извънредно обитаема.

 1 1 - Антарктида е място на Земята, неразрешено за жители (видео)
Напимер, при Операция Highjump се допуска, че от американци са извършени доста изследвания на Антарктида, по изцяло незнайни аргументи.
Четете още: На Антарктида е открит вход към населявана пещера (видео)Операцията се организира през 1946 година – 1947 година и е била проведена от контраадмирал Ричард Крузен. Тази интервенция се организира скрито, а по време на същинското й осъществяване са направени над 70 000 фотоси, които са изцяло засекретени.В изявление, адмирал Бърд споделя, че “опасни обекти ” летят от Полюс до Полюс с невероятна скорост и това се счита за опасност за международната сигурност.В наши дни, Антарктида към момента се изследва от американското държавно управление. Повече от 30 народи оперират на континента, без обществеността да го знае.Гледайте видеото.
Антарктида е място на Земята, неразрешено за жители
Hidden truth
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР