Антъни Джошуа може да е един от най-скъпоплатените спортисти в

...
Антъни Джошуа може да е един от най-скъпоплатените спортисти в
Коментари Харесай

Джошуа живее в двустаен апартамент без никакъв лукс

Антъни Джошуа може да е един от най-скъпоплатените спортисти в света сега, само че никой не би предположил в какви условия му харесва да живее.

Докато хора като Флойд Меуйедър обичат да парадират с финансовите си благоприятни условия, боксьорът от Уотфорд има напълно друг метод към материалното.

Шампионът на IBF, WBO и WBA в тежка категория сега се готви за мача си с Джарел Милър в Ню Йорк, който ще се организира на 1 март.

Ей Джей сега е пуснал корени в Шефилд, където тренира с младите звезди на британския бокс. Въпреки че е с печелил е 100 милиона паунда в кариерата си на несломим войник, той живее в двустаен апартамент в Барнет, който надалеч не е първокласен.

В предаване за MTV Джошуа склони да покаже дома си, който шокира със своята елементарност.

В хола му личат разпокъсани мебели, които по негови думи са седемгодишни.

"Ако не е счупено, не променяй - е мотото на англичанина, който споделя, че обича удобството - От това нуждая се за релакс и няма потребност да го трансформирам ".

Кухнята му е напълно елементарна, а в нея хладилникът е цялостен с храни и питиета, които са нужни за поддържане на безкомпромисния му режим.

"За жал няма шампанско или водка, а единствено вода. Както и леден сок ", споделя Ей Джей. Цялата спалня е заета от голямо легло, което има за цел да покрие размерите на международния първенец.

Източник: dir.bg
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР