Антъни Джошуа и Кубрат Пулев ще разделят общия хонорар от

...
Антъни Джошуа и Кубрат Пулев ще разделят общия хонорар от
Коментари Харесай

Джошуа и Пулев ще делят парите от битката в съотношение 65/35 - slava.bg

Антъни Джошуа и Кубрат Пулев ще разделят общия хонорар от борбата за международните трофеи в тежка категория в съответствие 65/35 за британеца. Това повели Международната боксова федерация.

За съпоставяне, Кобрата получи единствено 20% от общия хонорар при предходния мач за международната корона против Владимир Кличко през 2014 година Тогава Пулев беше представляван от отбора "Зауерланд ", предава Gong.bg.

Сега за неговите каузи се грижи могъщото трио: мениджърът Ивайло Гоцев, юристът на Дон Кинг - Джон Уърт, и именитият промоутър Боб Аръм.

"Имаме сделка с Еди Хърн да уточним всичко до 31 януари - изясни цитираният от "България Днес " Ивайло Гоцев, който сега е в Истанбул.

"Всеки от нас поставя старания, с цел да подсигурим най-хубави финансови условия за двамата боксьори. Еди Хърн работи в Саудитска Арабия, а аз в Турция. Моята работа е свършена. Имаме два разновидността за дати през май на стадиона на "Бешикташ " - "Водафон парк ". Съоръжението е уместно за бокс. Нашата концепция е мачът да се организира в Турция. Никога до момента сходна среща не е проведена на Балканите. "

Ако не се стигне до съглашение сред двете страни, ще бъде проведен търг за домакинство.

"Разговорите, че Джошуа може да се контракти с Усик, са спекулации. Украинецът има още един мач по контракт с компанията на Хърн – "Мачрум ", и те ще се опитат да го задържат - изясни Ивайло Гоцев слуховете, че английският първенец може да избяга от мач с Пулев. - Надявам се хората на Джошуа да нямат други проекти и да се опитат да пренасочат борбата с Кубрат за Лондон. Това няма по какъв начин да стане. "

Снимка: Getty Images
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР