Антъни Дейвис реализира 44 точки при победата на Лос Анджелис

...
Антъни Дейвис реализира 44 точки при победата на Лос Анджелис
Коментари Харесай

Антъни Дейвис изведе Лейкърс до успех срещу Милуоки

Антъни Дейвис осъществя 44 точки при успеха на Лос Анджелис Лейкърс със 133:129 като посетител против Милуоки в среща от постоянния сезон в Националната баскетболна асоциация. В този дуел Леброн Джеймс изпревари именития Меджик Джонсън в класацията за асистенции в Лигата.

Дейвис и Джеймс имат съществена заслуга за триумфалното завръщане на старши треньора Дарвин Хем в Милуоки. Специалистът работи в отбора на Бъкс в интервала 2018-2022 година, а в края на предишния век носи екипа на тима от щата Уисконсин.

Янис Антетокунбо се отличи с 40 точки, 7 битки и 5 асистенции в интерес на домакините, а неговият съотборник Крис Мидълтън приключи със 17 точки и 7 завършващи подавания при завръщането си в игра след лекуване на травма в китката. 

Звездата на гостуващия тим Леброн Джеймс осъществя 28 точки, подаде 11 асистенции и овладя 8 топки под кошовете. 

В четвъртия интервал от дуела бяха регистрирани три равенства и общо шест смени на водачеството в резултата. Крилото означи значима тройка 3:22 минути преди финалната сирена, давайки съдбоносен задатък в интерес на Лейкърс. 

Джеймс към този момент има 10 144 завършващи подавания и заема шеста позиция в класацията за най-вече асистенции в НБА за всички времена. Меджик Джонсън е с 10 133 на седмо място.    

Маями се наложи трагично със 120:116 като посетител след продължения против водача Бостън. Бам Адебайо вкара 28 точки, а Тайлър Хироу добави още 26 за триумфа на гостите от Флорида, откакто Джейлън Браун беше изравнил с тройка в изгода Селтикс в последните секунди на постоянното време.

Джими Бътлър се завърна в състава на Хийт с 25 точки и 15 битки за 36 минути на полето, откакто пропусна предходните 7 дуела в Лигата поради проблеми с коляното. Кайл Лаури се отличи с 20 точки за спечелилите, само че напусна поради пет персонални нарушавания в спомагателния интервал. 

Бостън позволи едвам второ проваляне в последните си 16 мача в НБА. Джейлън Браун приключи с 37 точки за Селтикс. Неговият съотборник Джейсън Тейтъм означи единствено 14 точки.

Хюстън се наложи със 122:121 като посетител против Финикс. Джейлън Грийн вкара 21 от своите общо 30 точки във втората половина от дуела, в който тимът на Рокитс заличи пасив от 16 точки.

Девин Букър и Камерън Пейн означиха поредни тройки, изравнявайки резултата при 121:121, само че Хюстън още веднъж излезе напред след една точка на Грийн, осъществена от линията за осъществяване на углавен удар. В последния интервал отборът на Сънс пропусна четири изстрела, в това число и отдалечен опит за панер с финалната сирена. Девин Букър беше най-резултатен за Финикс с 41 точки.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР