Ансамблите на България за жени и девойки, както и индивидуалните

...
Ансамблите на България за жени и девойки, както и индивидуалните
Коментари Харесай

Националните отбори по художествена гимнастика с първа тренировка за 2023 година

Ансамблите на България за дами и девойки, както и самостоятелните гимнастички при дамите и девойките организираха през днешния ден първите си тренировки за 2023 година.

В „ Арена София “ началото на подготвителната година сложиха индивидуалистките при дамите, водени от мениджъра на тима Бранимира Маркова и персоналните треньори Марияна Памукова, Валентина Иванова и Силвия Стойнева, а ансамбълът за девойки с Кристина Илиева и Жанина Иванова дадоха старт на извънредно значимата за тях 2023 година

Също в столицата, в зала „ Раковски “, занимания стартираха ансамбълът за дами със старши треньор Весела Димитрова и нейните помощници Михаела Маевска и Ясена Стойнева и индивидуалистките при девойките, водени от старши треньора Райна Тошева.

„ Всички гимнастички бяха нетърпеливи да стартират тренировките, настроението беше чудесно като за ново начало. Имаше страсти, както в часовете по типичен балет, по този начин и при отработването на новите композиции. Както всяка година бе направено освещаване на залата и всички си пожелаха ползотворна работата през новата 2023-а “, прибавиха от Българската федерация по художествена гимнастика.







Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР