Ансамбълът по художествена гимнастика си тръгва с два медала от

...
Ансамбълът по художествена гимнастика си тръгва с два медала от
Коментари Харесай

Ансамбълът ни си тръгва от световното с два медала

Ансамбълът по художествена гимнастика си потегля с два медала от Световното състезание в Песаро (Италия), написа beautyinsport.com. След като взеха среброто в многобоя, през днешния ден девойките на Весела Димитрова и Михаела Маевска приключиха трети на 3 топки/2 въжета и останаха четвърти на пет обръча.

При второто си изиграване с топки и въжета девойките се оправиха доста добре, само че оценката им за компликация още веднъж не беше 10, както през вчерашния ден, а единствено 9.7. Сборът им е 18.600. Весела Димитрова реагира незабавно и подаде контестация, която обаче беше отхвърлена.

За Симона Дянкова, Лаура Траатс, Елена Бинева, Мадлен Радуканова и Теодора Александрова това е първото Световно и първи две оценки, за което може единствено да ги поздравим.

Зад българките в класирането са тимовете на Италия, Беларус, Украйна, Азербайджан и Китай. С това завърши конкуренцията на Световното състезание в един от най-успешните спортове за България, откъдето се връщаме с сполучливо показване - едно сребро и два бронза. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР