Ансамбълът на България за жени завърши на четвърто място в

...
Ансамбълът на България за жени завърши на четвърто място в
Коментари Харесай

Ансамбълът на България завърши на четвърто място в многобоя на Световната купа в Милано

Ансамбълът на България за дами приключи на четвърто място в многобоя на Световната купа по художествена гимнастика в Милано (Италия).

Женина Трашлиева, София Иванова, Камелия Петрова, Рейчъл Стоянов и Радина Томова позволиха неточност в съчетанието си с три ленти и две топки и бяха оценени с 29.750 точки. Вчера върпитаничките на Весела Димитрова, Михаела Маевска и Ясена Стойнева имаха 35.850 за композицията с пет обръча и със общ брой от 65.600 точки останаха отвън тройката в многобоя.

Домакините от Италия взеха купата със общ брой от 69.400 точки. На второ място със същия актив е ансамбълът на Израел, а третата позиция зае Китай с 68.050. На пета позиция е Япония, пред Германия.

Българките ще играят единствено на финала с пет обръча в неделя, защото не съумяха да се класират измежду най-хубавите осем на топки и ленти, завършвайки на девета позиция.

Съдия за България при ансамблите е Християна Тодорова.

Така досега България има едно бронзово отличие от конкуренцията - . Утре Николова, Боряна Кален и ансамбъла ще играят на общо осем финала и имат шансове за място измежду медалистките.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР