Ансамбълът на България по художествена гимнастика спечели категорично първото място

...
Ансамбълът на България по художествена гимнастика спечели категорично първото място
Коментари Харесай

Стефани Кирякова: Допуснахме някои грешки, но утре е важният ден за нас

Ансамбълът на България по художествена гимнастика завоюва изрично първото място в квалификацията за финала на многобоя на Олимпийските игри в Токио. Симона Дянкова, Стефани Кирякова, Мадлен Радуканова, Лаура Траатс и Ерика Зафирова събраха 91.800 точки от двете си съчетания.

"Доволни сме от това, че стартира надпреварата най-сетне, дълго чакахме този старт. Доволни сме, че успяхме да си изрепетираме съчетанията на килима, да ги покажем. Вече сме излизали веднъж и се надяваме на следващия ден да ги представим по още по-добър метод ", сподели Симона Дянкова.

"За нас най-важното нещо в този момент е да успеем да си починем добре и на следващия ден да се концентрираме оптимално, с цел да представим композициите си по оптимално добър метод ", добави Лаура Траатс.

"Днес допуснахме някои неточности, само че на следващия ден е значимият ден за нас, тъй че желаеме да сме оптимално съсредоточени и да вземем по-високи оценки ", сподели Стефани Кирякова.

"Композициите са ни това, просто би трябвало да ги изиграем без неточност, с доста въодушевление и всичко ще бъде наред ", добави Мадлен Радуканова.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР