Анонсираното от спортния директор Асен Караславов увеличение на бюджета ще

...
Анонсираното от спортния директор Асен Караславов увеличение на бюджета ще
Коментари Харесай

Мощна фирма влиза в Ботев ?

Анонсираното от спортния шеф Асен Караславов нарастване на бюджета ще стане допустимо поради помощта на нов спонсор. Очаква се в околните седмици Илиян Филипов от компания ПИМК, която даде и най-ниската оферта за дотъкмяване на стадион „ Христо Ботев “, да влезе в Борда на шефовете.

Той ще оказва помощ на сегашния необут Георги Самуилов в издръжката на клуба. Очаква се точно Филипов да получи и поръчката за стоежа на стадиона, който ще започва с обезпечените от страната 25 милиона лв..

От клуба към този момент ще са конкурентни на трансферния пазар и да обезпечат средства и за по-високи заплати на футболистите. Вече има набелязани попълнения от чужбина, като едно от тях е любимецът на „ бултрасите “ Даниел Кайзер. За опцията вратарят да се завърне в Ботев удостовери Караславов преди мача с Етър.

След успеха с 1:0 във вторник „ жълто-черните “ към този момент се приготвят за решителната борба против Черно море на „ Тича “. Победителят ще взе участие в баража за присъединяване в Лига Европа с третия или четвъртия в крайното класиране. Това ще е един всред Левски, ЦСКА-София и Славия.

" Меридиан Мач " efbet Лига 1/4 кръг, вторник 7 юли  Ботев (Пловдив) 1:0краен резулат  Етър
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР