Анонсът на ОС Android 8 Oreo се състоя преди доста

...
Анонсът на ОС Android 8 Oreo се състоя преди доста
Коментари Харесай

Какво всъщност е Samsung Experience 9

Анонсът на Оценка за съвместимост Android 8 Oreo се състоя преди много време, само че към момента не е всеобща. Samsung с наслада одобри новата версия на операционната система и стартира да усъвършенства личния потребителски интерфейс, прочут с името Samsung Experience, който по-рано познавахме като TouchWiz.
Samsung очевидно напълно скоро ще показа своя личен фърмуер за Oreo, предопределен за флагманските смарт телефони Galaxy S8 и S8 +. Корпорацията показа подробна инфографика, която демонстрира новите момени в Experience 9 – фирмения потребителски интерфейс за смарт телефоните на Samsung за новата Оценка за съвместимост Oreo. Представени са единствено функционалностите, извънредни за Samsung Experience 9.0, без да се натъртва върху функционалните благоприятни условия на Android Oreo.

Нови настройки на софтуерната клавиатура . Добавена е нов лента, на която са изведени иконки, емоджита, добавени са GIF анимации и алтернатива за гласово ръководство. Добавени са четири нови цветови тематики с висок контрастност.



Смарт търсене . Дава опция за офлайн търсене за всички раздели на телефона, както и онлайн, в това число посредством приложенията в Гугъл Play и Galaxy App.



Bixby дружно с алармата демонстрира и метеорологичната прогноза, като фоновия цвят се преценява с времето на открито.



Нови фонови цветове . Освен елементарния леко жълт цвят, комфортен за четене, в този момент е добавена новата функционалност Color Lens с която може да се избере лилав, наследник, зелен и розов цвят. Може да се трансформира наситеността на цветовете.



Клониране на месинджърите . Дава опция за потреблението на няколко акаунта с еднакъв месинджър. Могат да бъдат клонирани Фейсбук Messenger, WhatsApp и Telegram. Тази опция към този момент я има в Galaxy Note 8.



Нови резолюции . Наред с 1600х900, Samsung DeX към този момент поддържа 1920×1080 и 2560×1440, а Game Launcher започва игрите на цялостен екран.



Вече има опция за прибавяне на линк към Samsung Cloud , като дизайнът на облачната услуга сега се обновява.

Очаква се, че първи ще могат да опитат новите благоприятни условия притежателите на смарт телефоните Samsung Galaxy S8, S8+ и Note 8.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР