Аномалия в полско село, в което момчета на практика не

...
Аномалия в полско село, в което момчета на практика не
Коментари Харесай

Аномалия в полско село, в което момчета на практика не се раждат

Аномалия в полско село, в което момчета на процедура не се раждат. В полското село Miejsce Odrzańskie, на югозападната граница на страната, „ на 10 девойки “ се раждат даже не едно, а доста по-малко момчета.По-голямата част от популацията (328 души) са дами, а за последно, мъжко бебе е родено тук преди 9 години (!).Тази странна полова особеност неотдавна притегли вниманието на полската преса и международните медии, които започнаха да пишат за селото. В ​​самото село, никой не знае за какво се случва това, а тази особеност е много от дълго време.

 a1 3 - Аномалия в полско село, в което момчета на процедура не се раждат
Кметът на селото Раймънд Фричко, който има две дъщери, неотдавна съобщи пред публицисти, че съгласно записите за ражданията в църковните книги, това се случва тук през последните десетилетия. Той даде обещание да възнагради обилно съпрузите, които имат момче през идващите години. Фричко споделя: “Възрастните селяни споделят, че постоянно е било по този начин. Раждат се непрестанно девойки, а има доста малко момчета. Няма да е елементарно да се изясни тази мистерия. ”Четете още: За три месеца, в 132 индийски села, не е родено нито едно момиче

 a2 3 - Аномалия в полско село, в което момчета на процедура не се раждат
Местната пожарна работа също се обслужва най-вече от дами. Нейният водач Томаш Голаж е на практика единственият мъж в организацията. Той мощно желае наследник, само че схваща, че желанието му е съвсем невероятно. Голаж споделя: “Това се случва минимум от няколко десетилетия. Дойдох тук от друго място, само че жена ми е локална. Имаме две дъщери, съседът ми също има две дъщери. Дори си мислех, че момчета тук в никакъв случай не са се раждали. ”

 a3 3 - Аномалия в полско село, в което момчета на процедура не се раждат
Новините за необикновеното село, неотдавна привлякоха вниманието на професор Рафал Плоски, началник на Катедрата по генетика в Медицинския университет във Варшава. Според него е належащо деликатно да се изследват историческите данни за ражданията и да се опитат да намерят отговора на тази мистерия. Той споделя:
“Първо би трябвало да проверим дали има някакви роднински свързани бракове, а по-късно да разпитаме локалните хора и да проучим каква е екологичната обстановка. Тогава може би ще намерим нещо. ”Според Уикипедия, село Miejsce Odrzańskie до 1945 година е било немска територия, а по-късно е отстъпено на поляците, в границите на Съюз на съветските социалистически републики. След това, локалното немско население било принудително изгонено от селото.Би било забавно да се разбере, дали немците са имали същия проблем или той се е появил измежду поляците, заселили се тук след 1945 година.Като четец на HiddenTruth, Ви каним да се присъедините към общността на HiddenTruth.site в формалните Facebook групи и страници, с цел да обсъждате загадки, просвета и настоящи въпроси с мислещи хора от целия свят.
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР