Аномалиите, свързани с изкуствените спътници в орбитата на Земята, стават

...
Аномалиите, свързани с изкуствените спътници в орбитата на Земята, стават
Коментари Харесай

Предстои ли космическа война между Русия, Китай и САЩ?

Аномалиите, свързани с изкуствените спътници в орбитата на Земята, стават все по-чести, което е предиздвикало тайните теоретици да приказват за идна война в Космоса.В края на март 2019 година, Индия заяви, че преднамерено е свалила своя спътник с ракета. Това е предопределено да показва своята военна мощност и качества.Сателитът Microsat-R започва от Индия през януари 2019 година и е на 270 км надморска височина по време на детонацията.Скоро по-късно, секретарят на Американските военновъздушни сили – Хедър Уилсън, излезе с изказване, че Съединените щати скоро ще покажат на всички силата си за въздържане на Русия и Китай, които настояват, че са насочили вниманието си към американските военни спътници.

 w1 2 - Предстои ли галактическа война сред Русия, Китай и Съединени американски щати?
Уилсън сподели това в речта си на 35-ия годишен Космически симпозиум на 8 април 2019 г.На същата конференция, началникът на щаба на Военновъздушните сили на Съединени американски щати – Дейвид Голдфейн заплаши, че Съединени американски щати може да отблъсне всеки, който се осмели да нападне американските галактически системи.Тези странни подмятания, на мнозина наподобяват индиректен отговор на случилото се с информационния спътник Intelsat 29e. Преди няколко дни, интернационалната мрежа ISON открива 13 фрагмента в орбита, които са останали от този спътник.
А на 15 април, в деня преди случая, се оповестява, че спътникът Intelsat 29e се държи доста извънредно и се движи по лъкатушен път. Една седмица по-рано беше казано, че спътникът е имал развалена система за задвижване и има приключване на гориво.Въпреки това, какво тъкмо е унищожило този сателит, не се оповестява. Някои от версиите са, че е претърпял конфликт с дребен астероид или с галактически боклуци.

 Сателитът Intelsat 29e и неговите фрагменти
Сателитът Intelsat 29e и неговите фрагменти Малко по-късно, съветски астрономи от Иркутския институт по слънчево-земна физика видяха аномален сателит в орбита, който, както рапортува Sputnik News, извънредно маневрира сред другите спътници.Обявяването на този обект e оповестено в Доклад в навечерието на конференцията в Москва по казуса за галактическите боклуци. Обектът е видян от Саяновата слънчева обсерватория, благодарение на оптичния телескоп AZT-33IK и е дадено да се опише повече за него на самата конференция.Има доказателства, че през последните години Русия, Китай и Съединените щати интензивно основават пробни и най-много секрети микро-спътници, за които се счита, че имат способността да улавят и/или управляват спътниците на съперника, както и да прихващат техните известия.Все още не е известно кой може да управлява този съответен сателит.
Hidden truth
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР