Анна Хакобян – съпруга на премиера на Армения , заяви,

...
Анна Хакобян – съпруга на премиера на Армения , заяви,
Коментари Харесай

Съпругата на арменския премиер се готви за фронта

Анна Хакобян – брачна половинка на премиера на Армения, съобщи, че от през днешния ден дружно с още 12 дами стартира военна подготовка и ще замине за.
„ Отряд от 13 дами, в това число аз, стартира военно образование. След няколко дни отпътуваме да помогнем в отбраната на нашите граници. Нито нашата родина, нито нашето достолепие ще отстъпи пред врага ”, написа тя в профила си във Facebook, Неотдавна беше обявено, че синът на премиера – Ашот Пашинян, отпътува за фронта. Тогава Хакобян съобщи, че няма по-благородна постъпка от тази да се пожертва животът за родината, оповестява МИА.
Премиерският наследник към момента не е отпътувал за Нагорни Карабах, само че е избрана датата за неговото тръгване към зоната на бойните дейности.
 Русия разположи полеви лагер на границата сред Армения и Карабах (СНИМКИ) Русия разположи полеви лагер на границата сред Армения и Карабах (СНИМКИ)
В мрежата се появиха фотографии на ситуиран полеви лагер на съветски военни на границата сред Армения и Нагорни Карабах. Уточнява се, ч...
Преди седмица министър председателят на Армения Никол Пашинян се отхвърля от предходните си апели за дипломатическото решение на спора с Азербайджан поради противоречивия район Нагорни Карабах, напомня БГНЕС.
Във видеосъобщениие във Facebook той съобщи, че „ спорът за Нагорни Карабах няма и дълго време няма да има дипломатическо решение " и упрекна в отвращение за взаимни отстъпки.
" В сегашната обстановка няма различен излаз, с изключение на с оръжие в ръка да се борим за правата на арменския народ. Днес би трябвало да вземем оръжие и да пристъпим към отбрана на отечеството. Само в този случай можем да реализираме задоволително за нас дипломатическо решение. Тъй като Азербайджан не е склонен с нищо, с изключение на с капитулацията на Нагорни Карабах ", акцентира Пашинян.
Той прикани арменците да се включат като доброволци в бойните дейности на фронта, като призна, че страната му е изправена пред „ сложна обстановка “ на бойното поле.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР