Анкара поддържа независим подход в отношенията с Москва, въпреки натиска

...
Анкара поддържа независим подход в отношенията с Москва, въпреки натиска
Коментари Харесай

Песков: Анкара поддържа независим подход в отношенията с Москва, въпреки натиска на Запада

Анкара поддържа самостоятелен метод в връзките с Москва, макар натиска на Запада. Това сподели пред публицисти прессекретарят на съветския президент Дмитрий Песков, оповестяват съветски медии.

„ Турция е една от дребното страни, които заеха много кардинална и самостоятелна позиция в това отношение и продължава да построява търговско-икономическо съдействие с нас ", акцентира Песков. „ Турция е изправена пред невиждан напън - постоянно нахален - от страна на Англосаксонците, които се пробват да насилят Турция, в ущърб на нейните ползи, в случай че не прекъсват изцяло, то най-малко минимизират взаимоотношението с нас. Но Турция резервира своя суверенитет. ”

По-рано съветски и турски медии оповестиха за проблеми с заплащанията по време на транзакции с Руската федерация. По-специално, турските експортьори се сблъскаха с банкови отводи. Руският дипломат в Анкара Алексей Ерхов означи, че институциите се базират на глобите на Запада. Министерството на търговията на Турция се включи в решаването на казуса.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР