Анита Мейзер се престраши да проговори за тежкия си живот

...
Анита Мейзер се престраши да проговори за тежкия си живот
Коментари Харесай

Анита Мейзер: Сестрата на Николай иска да ме очисти

Анита Мейзер се престраши да проговори за тежкия си живот в пандиза в Сливен, където, както самата тя споделя лежи "без виновност отговорна ". В 12 ръкописни страници, адресирани до приятелката й Елза Парини, тя споделя за живота си зад решетките, за своите страхове и за това по какъв начин се е стигнало до присъдата й.

Цитираме безусловно написаното от нея, запазвайки истинската пунктуация.

"Не мога да допускам, че оставам жив към момента като "мравка " в кибритена кутийка близо година и половина. Представяш ли си Елзе, до къде стигнах да пиша писмо, вместо SMS? Сега, моят Фейсбук са благите писма, които получавам тук. А е същински празник, в случай че някой непосредствен пристигна да ме види персонално тук… ", стартира писмото си Мейзер до Парини, която е основен редактор на "LifeOnline.bg ".

Най-големият боязън на почернената бизнесдама идва от сестрата на починалият й брачен партньор Милена, която съгласно наказаната желае гибелта й:

"Много, доста кахъри имам и ще имам с тази жена. Иска да ни очисти и двете (с щерка й Джули, б.р.). Мен даже си мисля, че към този момент се пробваха с отрова… повръщах, идва Бърза помощ 2 пъти в ареста във Варна. Бях предизвестена да внимавам. Случката е документирана… Пробваха се в пандиза, пътувах болна (от Сливен до Варна, б.р.) и в ареста бях доста зле, беше ден преди дело…$, споделя опасенията си, че има скрит план за нейното физическо елиминиране Анита Мейзер.

В писмото си злополучната вдовица се оплаква и от некомпетентността, и преднамереното отношение на някой служители на реда и магистратиq ангажирани със случая. Тя разказва тяхното държание и техните показания, разкривайки явни грешки и разминавания.

Обвинението в предложение на рушвет, тя афишира за скалъпено и изяснява с връзките на своята етърва Милена с високопоставени магистрати и желанието й Анита да остане зад решетките. Сестрата на Николай Димов непременно желала да я види наказана и да получи солидно обезщетение.

Гражданският иск против Анита Мейзер е за 300 хиляди лв., само че съдът на първа инстанция отсъди половината от сумата, както и покриване на разноските по делото плюс санкция 9000 лв., които наказаната апелира в апелативен съд.

"Всичко е поради парите, които вършат всичко допустимо аз да платя! Всички разноски по делото, цивилен иск и така нататък Иначе к‘во става… Милена ще си оскубе косата косъм по косъм с пинсета… а страната мисли, че съм милионерка и ще би трябвало аз да платя всичко. Бизнес е това мое дело, не е правосъден развой! Да вземем от богатите, а това, че не е правилно, к‘во ни интересува. Моята непорочност за тях е неизгодна, ще би трябвало страната да ми заплати наказателна клауза, а това е невъзможно… ", изяснява устрема на съда да постанови неоправдателната присъда затворничката.

"Ох Елзе, к‘во ми пристигна на главата, и 100 живота да имам, не мога нито да го преживея, нито да го проумея, нито да си простя, че не използвах малко разсъдък да му откажа да се занимавам с нелепостите му безкрайни. Ще се поболея от тези нелепости, в случай че към този момент не съм, от съществени заболявания, тук в пандиза. Често дамите се поболяват в пандиза от рак, само че тъй като няма прегледи, нормално е късно когато се откри сходно нещо. Живот ли бе да го опиша… Иначе тук за бездомните е ужасно място. Кефят се, че имат какво да ядат, къде да спят и се радват да се къпят въпреки и със сапун, който ни раздават всеки месец. Дават на всички прахуляк за пране, превръзки, сапуни и к‘во им е ", разказва всекидневието зад стените на пандиза в Сливен Мейзер.

За половия живот там тя написа: "Стават лесбийки, държат се за ръчички, по кое време се обичат, по кое време се псуват, само че живота им върви, не страдат като мен и някои други, които са въпреки всичко и те със фамилии и си имат бизнес и така нататък Човек, 30, 40, 50, 60 годишни дами вървят тук на учебно заведение 1-ви, 2-ти, 5-ти клас и така нататък Абе пъкъл под небето е за мен, ще полудея, удушавам се по през целия ден затворена в една стая, един кулоар и 1 час на каре извън. Лафка, в която има неща, които в никакъв случай не съм си купувала и множеството неща даже не съм виждала по суперите… Най-луксозния крем беше "NIVEA ". Само български има сега. Боя за коса от 2-3 лв., окапа ми към този момент косата… ", оплаква се от изискванията в женския затвор привикналата на разкош и качествена храна силиконова мисис.

Анита продължава ръкописа си говорейки за своите терзания, че е оповестена от медиите за килърка:

"Ужасно е Елзе чувството да знаеш, че по един или различен метод, въпреки всичко, името ти се свързва с най-лошото нещо за един човек - ликвидиране. Тази дума е най-страшното на всеки език, тези хора - убийците са най-лошите човешки същества на планетата Земя и аз подредена сред тях с такова обвиняване от жълтите медии. Искам отново да кажа, в закона има такива членове като 115, 116, 117, 118, 119, 120 и 121 където написа "убийство ", а моя член 122 написа причиняване на гибел, само че никой не го написа по този начин, а и постоянно, че е по несъобразителност го схващат единствено магистратите, на елементарните хора им изпълниха главите с Убийство. Тази дума има едно, само значение: Отнемане на човешки живот, без значение по какъв начин, от различен човек. Аз не съм го убивала. Не е почтено всички да настояват това… ".

Пропитото с тъга обръщение затворничката приключва с думите: "Сготвиха ме хора с по-малко или повече власт, а сестра му ме мразеше, само че след гибелта на Ники се отпусна да ме смаже с кеф. Таила е 6 години ненавистта си към мен. Два пъти идва в Америка напълно на моя сметка. Всеки път 1000 Щатски долар горе долу се набутвах около нейното посетители, неблагодарница. Знае, че аз не съм отговорна, само че да ми е гадно, що не… отмъщението е №1 претекст за ликвидиране, а тя го има… Страшно е! Макар, че Ники споделяше, че претекст не е задоволително, а сърце… Бог да го елементарни I loved him, you know that (Обичах го, знаеш това - б.р.)

03.12.2017 година автограф: Анита Мейзер "
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР