Анита Мейзер безспорно ще бъде в центъра на вниманието в

...
Анита Мейзер безспорно ще бъде в центъра на вниманието в
Коментари Харесай

Полицаи вардят Анита Мейзер във ВИП Брадър

Анита Мейзер несъмнено ще бъде в центъра на вниманието в идващия сезон на „ ВИП Брадър “ този септември. Бившата Мисис България ще сложи казус в международната история на шоуто, като цъфне в Къщата, съпроводена от двама униформени полицейски чиновници, писа „ Таблоид “.


Ченгетата ще бъдат особено зачислено към наказаната килърка и ще бдят да не прекрачи границите на закона. Договорът към този момент е подписан, а хонорарът на миската е от порядъка на 100 000 лв..

Мейзер получи 4 и половина години затвор за трагичния случай, в който умъртви мъжа си, само че беше пусната под гаранция от 5 бона след 24 месеца престой зад решетките. Екипът на шоуто е подал специфична молба до Министерство на правораздаването, с която поема цялостната отговорност за домашния арест на силиконката.

В Къщата и различен път са дефилирали наказани нарушители. Варненският предприемач и политик Веселин Данов участваше в първите сезони на Брадъра и полежа в пандиза за сводничество и наркоразпространение. Преди 10 години пък ромът Стефан Кемалов – Бат Сали смени престоя пред камерите с този зад решетките поради подправяне на документи.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР