Анимационното студио „Пиксар“ пусна първата си късометражна анимация, в която

...
Анимационното студио „Пиксар“ пусна първата си късометражна анимация, в която
Коментари Харесай

Студио „Пиксар“ с първа късометражна анимация с гей главен герой

Анимационното студио „ Пиксар “ пусна първата си късометражна анимация, в която основният воин е хомосексуален, написа „ Варайъти “.

Out е късометражен филм, който дебютира в платформата за стрийминг „ Дисни+ “ предишния петък. В него се споделя история на млад мъж с име Грег, който изпитва усложнения да каже на майка си и татко си, че е гей, защото възнамерява да се реалокира да живее с приятеля си Мануел.
От „ Марвъл “ ще включат транссексуален супер воин във вселената си Също по този начин ще има и ням супер воин, както и азиатец
Както в множеството анимации и тук има магия – Грег се трансформира в куче, което се пробва да скрие всички доказателства за връзката си с Мануел, само че бързо осъзнава, че не би трябвало да крие същинската си същина от родителите си.

Късометражката е с дължина девет минути и е режисирана от Стивън Клей Хънтър, работил по „ Търсенето на Немо “ и „ Уоли “.

В предходни филми на студиото като „ Играта на играчките 4 “ и „ Търсенето на Дори “ има споменаване за хомосексуални герои, само че това е първата анимация, която слага гей мъж в основната роля.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР