Анимационният филм на Pixar, сниман в Торонто Ставайки червен“, започва

...
Анимационният филм на Pixar, сниман в Торонто Ставайки червен“, започва
Коментари Харесай

Действащият в Торонто анимационен филм на Pixar „Ставайки червен“ сред дебютите на Disney Plus вече се насочва към кината

Анимационният филм на Pixar, сниман в Торонто „ Ставайки червен “, стартира своя ден на огромния екран след домашна премиера на Disney Plus по време на COVID- 19 пандемия.

Номинираният за Оскар филм е запазен за прожектиране в кината от 9 февруари 2024 година Това е едно от трите заглавия на Pixar, чиито ориси единствено за стрийминг в този момент се пренаписват.

Джаз комедията „ Душа “ потегля по кината на 12 януари, до момента в който приключението на Италианската Ривиера „ Лука “, с присъединяване на гласа на артиста от Ванкувър Джейкъб Трембли, потегля по кината на 22 март.

„ Да станеш червен “ наблюдава историята на Китайско-канадска тийнейджърка, която се трансформира в алена панда постоянно, когато е напрегнат. Това беше първият филм на Pixar, който се снима в Канада и до момента в който в началото беше планувано да се играе по кината предходната година, Disne...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР