Аниматорът Неделчо Богданов, който е горд член на племето на

...
Аниматорът Неделчо Богданов, който е горд член на племето на
Коментари Харесай

Неделчо от Игри на волята пусна комедиен сериал за шоуто и участниците - slava.bg

Аниматорът Неделчо Богданов, който е горделив член на племето на Бойците в „ Игри на волята “, пусна поредност за шоуто в YouTube и заслужи утвърждението на почитателите. Той рисува къси епизоди, в които са включени и трите племена, както и Отшелника.

Припомняме, че 38 годишният аниматор от Несебър е основател на сериала „ Българ “, който се радва на голям интерес. Освен аниматор, той е режисьор и публицист.

 undefined

"Хич не спортувам и не отивам на фитнес. Аз съм пълководец. Лазя, лазя и се катеря по дървета. Вечер вземам решение пъзели. Решил съм и един от 6000 елементи. Прочетох книги за тактиката на войната, дори Библията прочетох. Тук съм, с цел да победя. Жените са слабото звено, само че някак си би трябвало да се оправя с тях. Лошото е, че съм доста експлозивен, само че ще се опитам с положително. Имам си тактика. Но няма да я издам. Ще се наложи да ме слушат, тъй като не понасям непокорство “, сподели във визитката си Неделчо при влизането и към този момент извършва заканата си, написа "Хотнюз ".

Новата му работа носи името „ В Игри на Волята с Кечи и Българ “ и към този момент разполага с два епизода. В анимацията като се изключи че участват действителните участници в настоящия сезон на риалити формата, част от обстановките в сюжета също са действителни. Зрителите се радват на новата поредност и упорстват за още епизоди, тъй че Неделчо има тласък да продължи.

...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР