Ани Цолова не успя да намери клиенти за частни семинари

...
Ани Цолова не успя да намери клиенти за частни семинари
Коментари Харесай

Ани Цолова се моли за работа на Деси Стоянова

Ани Цолова не съумя да откри клиенти за частни семинари и се върна към концепцията да работи в малкия екран. В последно време тя се моли главно на колежката си Деси Стояновада й спомага за връщане в Би Ти Ви.

Цолова месеци наред удря на камък със семинарите си да образова млади експерти в медийната сфера. В последна сметка обаче не съумяла да откри клиенти и се върнала към остарялата си работа.

Напоследък двете с Деси Стояноваса просто неразделни и непрекъснато са дружно. Според клюките в тв средите, някогашната водеща на утринния блок моли колежката си да й спомага за връщане в Би Ти Ви.

Ани, също така имала план за начин на живот предаване, което бе отхвърлено от Нова, само че се надява да се одобри добре при конкуренцията. И по този начин екс водещата да се върне на бял кон, написа Ретро.

Що се отнася до Ани, сега тя се изявява като обезверена стопанка. Пазарува, води сина си на учебно заведение и даже тренира във фитнеса.

Скучното си всекидневие брюнетката разнообразява с разходки с приятелки, визити във фитнеса и обиколки по магазините. Така се опитвала да се разсее от депресията и да убие част от многото си свободно време.

Водещата е поела цялото домакинство, отменяйки майка си Георгина, която се върна в Плевен, откакто Цолова напусна малкия екран.

Ани съвсем всяка вечер може да бъде забелязана и да носи артикули за трапезата, като пазари единствено здравословни и нискокалорични храни.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР