Ани Цолова, Фейсбук, коментарът е писан вчера*Нищо не започва от

...
Ани Цолова, Фейсбук, коментарът е писан вчера*Нищо не започва от
Коментари Харесай

Ани Цолова: Депутатът Лъчезар Иванов е замесен в поправката Мери Джейн

Ани Цолова, Facebook, коментарът е писан вчера*

Нищо не стартира от през днешния ден. И тук не става дума просто за един народен представител.
Кой е Лъчезар Иванов?

Като публицист съм питала за тези нелицеприятни обстановки през годините:
2009 година - Дъщеря му го упреква, с писмо до американското посолство, че е жертва на домашно принуждение. Жена му също. Той изяснява, че всичко това е поради развода му.

2010 година – Екипът ни в бТВ направи провокация към депутатите, като ги предложения, в работно време, да получат подарък телефон Верту на стойност 8000 лв. с камъни Сваровски (така пишеше в поканата). Един от депутатите, които дойдаха да си получат „ подаръка “ беше Лъчезар Иванов. В кутиите нямаше безценен телефон. Имаше мандарини.

Същата година името му беше забъркано и в така наречен корекция " Мери Джейн " в Закона за наркотичните субстанции. В " Държавен вестник " беше оповестен текст, без да е признат от депутатите, който допускаше потреблението на изображения на наркотични субстанции с рекламна цел. По това време Лъчазар Иванов беше началник на здравната комисия. Поправката беше наречена лобистка.

През 2012 година се разбра, че с цел да стане доцент в Медицинския университет е употребявал (решил, че са негови) научни изявления на пенсионирания проф. Любомир Иванов, някогашен шеф на Националния център по запазване на публичното здраве. Инициалите на двамата съответстват. Тогава депутатът изясни в студиото ни, че е позволил техническа неточност и не се е опитвал да заблуди комисията.

Три години по-късно се оказа, че Иванов, все пак, е станал доцент. Тогава млади лекари попитаха в студиото ни по какъв начин е станало това, откакто не е написал нито една обява с научна стойност.

През 2014 година, тогава 17-годишният му наследник Георги е арестуван и разследван за обир на бензиностанция.

Вчера синът му Георги е бил в колата, която умъртви Милен. И бяга.

Днес Лъчазар Иванов се отхвърли от сина си. За да избави политическата си кариера или освен?

Още някои въпроси:
Дали поради наличието на депутатския наследник в колата полицията, другояче драговолно говореща за ограниченията за влизане и излизане от София, още не е дала опция да бъде питана от публицисти по тематиката?

Информация за момичето в колата?

PETEL.BG се дистанцира през цялото време от съобщаването като изключителна вест на броя на умряли остарели хора в Италия, Испания и други страни с огромен % възрастно население.

Засега няма никакви данни, които да демонстрират, че има някакво нарастване на междинната сезонна смъртност в нито една от страните, което да постанова тази статистика да се оповестява като изключителна вест.

Информирайте се от достоверни източници! Не вярвайте на организация "Една Жена Каза ". Търсете първоизточника извора на информацията в непознатите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в непознатите медии. Те постоянно търсят сензации и драматизъм, тъй като, за разлика от множеството медии в България, се намират в действителна пазарна конкурентна среда и тематиката "Ковид 19 " им носи преимущество над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разсъдъка си, а не на страстите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически ползи или желае да ви осведоми въз основата на научни експертни данни и числа.

Запомнете: Има неистини, има проклети неистини, само че има и статистика!

Примери за подправени вести за ковид:

Лъжа 1: "Италиански духовник умря, откакто отстъпи респиратора си на по-млад пациент " - Манипулация в търсене на сензация . Оказа се, че 72-годишният пасторът дълги години е страдал от тежко заболяване и просто отказал машинката, тъй като я мразел. (истината виж тук https://petel.bg/BBS--Falshiva-novina-e--che-pastor-v-Italiya-e-pochinal--sled-kato-dal-respiratora-si-na-po-mlad-chovek__359373)

Лъжа 2 "Масови гробове за жертви на COVID-19 на остров Харт в Ню Йорк ". Манипулация . Всъщност, остров Харт от век и половина е обичайното място за безконечен покой на нюйоркчаните, чиито близки не са открити или не са се погрижели за своите мъртъвци. (истината виж тук https://petel.bg/Ne--V-Nyu-York-ne-pogrebvat-v-masovi-grobove-pochinalite-ot-koronavirus--Poredna-manipulatsiya-e-__359712)

Лъжа 3 " 5000 медицински сестри умряли в Италия " . Абсолютно подправена вест, както и фотосите с ковчезите в Италия, които се оказаха от нещастието с потъналия през 2015 година транспортен съд със 700 бежанци от Либия в Лампедуза. (истината виж тук https://petel.bg/Ne--5000-meditsinski-sestri-ne-sa-pochinali-v-Italiya-ot-koronavirus--BNR-se-izvinyava-za-nevyarnata-informatsiya__358574)

Лъжа 4 "Швеция се насочва към злополука ". Швеция не се насочва към злополука. (Истината виж тук https://petel.bg/SHvetsiya-prodalzhava-s-liberalniya-podhod-kam-koronavirusa--Kakvo-shhe-stane--ako-se-spravi-po-dobre-ot-ostanalite--__360254)

Лъжа 5 "Източна Европа се оправя по-добре от Западна с ковид ". Политическа операция на локалните държавни управления, с цел да натрупат рейтинг. Просто източноевропейските страни са с по-слаби здравни системи и по-слаба организация и вършат по-малко проби (Истината виж тук https://petel.bg/Zapadnite-medii-zapochnaha-da-razkrivat-istinata--Iztochna-Evropa---nyama-testove--ima-tsenzura-i-izkusheniya-za-diktatura__358072)

Лъжа 6 " Ад в Лондон. Моргите са цялостни. Британско летище може да стане коронавирусна морга " - Медийна сензация . Всъщност последните налични статистически данни демонстрират, че в действителност смъртността във Англия тази година е същата или по-ниска от предходната . Такова е ситуацията и в Ню Йорк (Истината виж тук https://petel.bg/Po-malko-hora-sa-pochinali-tozi-mart-vav-Velikobritaniya-ot-predishni-godini--Vazmozhno-li-e-Kovid19-da-se-okazhe-nay-velikata-obshhestvena-samopsihoza-na-chovechestvoto--__358338)

Не се подавайте на операции и на евентуални опити на измамници и политици да употребяват изключителната финансова рецесия за користни персонални цели.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|Контакти
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР