Ани Салич попадна в епицентъра на ефектни подигравки заради иначе

...
Ани Салич попадна в епицентъра на ефектни подигравки заради иначе
Коментари Харесай

Заляха с подигравки Ани Салич

Ани Салич попадна в епицентъра на ефектни насмешки поради другояче благородната идея, на която подаде ръка. Става въпрос за „ Промяната”- най-голямата обществено виновна самодейност на Нова тв, реализирана в партньорство с Фондация Reach for Change България.

Топ новинарката стана дипломат на самодейността преди две години с концепцията, че има по какъв начин да спомогне за това живота на децата в България да се усъвършенства. И евентуално в действителност го прави, единствено че макар съществуването на образци в поддръжка на това случване, Салич попадна под общия знаменател на словесните обстрелвания с какви ли не обидни прилагателни в обществените мрежи. Повод за тях бе информацията, че зад концепцията за грижа за здравето на децата, стоят не задоволително квалифицирани фрагменти. Маркетинг специалисти, а не хора с здравно обучение.

По мнението на редица консуматори във виртуалното пространство, предлаганите препоръки от специалистките по маркетинг във връзка със здравословния режим и привички на децата, са под всякаква рецензия.

„ Какви са тия специалистки, които махат всички съществени източници на скъпи витамини, протеини и мазнини, и ще очакваш предлагането ти за здравословно меню да грабне наред??!”, гласи един от десетките гневни мнения в обществените мрежи. Измежду тях се вижда ясно и мнението на вдовицата на Коста Цонев – Ели, която не е икономисала нито щрих от възмущението си!

„ Тъпи патки, чиито мъже не им обръщат внимание у дома и те търсят занятие. Някой би трябвало да им изясни, че би трябвало да учат най-малко година химия, най-малко две години биохимия и най-малко 5 медицина, с цел да имат някакви знания. Слагането на ботокс и филъри не е наливане на мозък”, написа Цонева.

Още при включването си в идеята Ани Салич показа, че е била доста съзнателно дете, отгледана от баба си Яна, която умряла на 102 години, защото родителите й работели по през целия ден. „ Ние сме огромни длъжници към децата ни. Липсата на време и знания за това какво е да си същински добър родител ме кара да мисля, че ние самите би трябвало първо да прекосяваме през учебно заведение за родители и едвам тогава да сътворяваме деца и да ги отглеждаме”, е мнението на новинарката.

Източник: БЛИЦ
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР