Ани Салич е превъзмогнала травмата от развода с дългогодишната си

...
Ани Салич е превъзмогнала травмата от развода с дългогодишната си
Коментари Харесай

Ани Салич преодоля развода, има си нов мъж

Ани Салич е превъзмогнала контузията от развода с дългогодишната си половинка Бранко Салич и още веднъж се радва на мъжко внимание.

Новинарката бе засечена от фотографите на „ Ретро “ в компанията на добре комплициран загадъчен господин, с който прекара целия предиобед, преди да отиде на работа.

Двамата се срещнаха в заведение, намиращо се в непосредствена непосредственост до столичния апартамент на тв звездата. За да не буди съмнението на клиентите, Ани влезе вътре сама, а след няколко минути към нея се причисли и мъж на междинна възраст. На закътана маса в заведението двамата прекараха почти час, а след това излизайки, продължиха да вървят по тротоара, на сантиметри един от различен, и да си бъбрят.

Крайната им спирка бе гаражът на Салич, където водещата на новините по Нова телевизия спретна цялостен сюжет на кинотрилър. След като отключи вратата с отдалечено, тя изчака мистериозния си компаньон да докара до мястото първокласното си беемве, което преди този момент той бе паркирал на прилежаща улица. От номерата на лимузината се вижда, че тя е преди малко докарана от Германия и към момента не е предходна даже регистрация. Ани се качи на предната седалка до водача и двамата се шмугнаха в подземния паркинг под блока на новинарката, където останаха 30 минути.

Кратката им, само че пък обгърната в мистериозност среща завърши, когато господинът изфуча в незнайна посока с беемвето си. Ани пък отскочи до прилежащото заведение за бързо хранене и с два дюнера в торбичка си повика такси, което да я откара до малкия екран. Очевидно 50-годишната водеща не желае да дава мотив за злословия и интриги на сътрудниците си и по тази причина е предпочела да употребява таксиметрови услуги, в сравнение с ухажорът ѝ да я откара до работа с чисто новата си кола.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР