Англосаксонците няма да спрат прокси войната срещу Русия дори след

...
Англосаксонците няма да спрат прокси войната срещу Русия дори след
Коментари Харесай

Патрушев: Врагът много пъти е идвал с огън и меч на нашата земя. Западът няма да спре прокси войната си срещу нас дори след горещата фаза в Украйна

Англосаксонците няма да спрат прокси войната против Русия даже след „ горещата фаза “ на спора в Украйна, съобщи секретарят на съветския Съвет за сигурност Николай Патрушев.

" Завчера, 27 януари, тържествено отбелязахме 80-ата годишнина от цялостното избавление на Ленинград от фашистката обсада. Отдаваме респект пред паметта на хиляди ленинградчани - служащи, студенти, представители на научната и креативната интелигенция, които по време на Великата отечествена война се изправиха в защита на родния си град ", -заяви Патрушев в Държавния морски механически университет в Санкт Петербург на заседание за подготовката на инженерни фрагменти за високотехнологични браншове.

" Врагът неведнъж е идвал с огън и меч на нашата земя. И в този момент Съединени американски щати, НАТО и техните спътници, благодарение на киевския нацистки режим и разнообразни типове наемници, водят прокси война против нашия народ и страна, която англосаксонският свят няма да спре даже с края на „ горещата фаза “ на спора в Украйна “, добави секретарят на Съвета за сигурност.

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР