Английското пристанище Дувър обяви, че се подновява трафикът към Франция

...
Английското пристанище Дувър обяви, че се подновява трафикът към Франция
Коментари Харесай

Франция отвори границата, подновява се трафикът за Европа през Дувър

Английското пристанище Дувър разгласи, че се възобновява трафикът към Франция след постигнатото съглашение сред Париж и Лондон, съобщи Франс прес. Шофьорите на тежкотоварни камиони могат да изоставен Обединеното кралство с негативен тест за ковид.

Британското държавно управление заяви, че е постигнало съглашение с Франция за това водачите на камиони, блокирани в Обединеното кралство поради затварянето на границата, да могат да изоставен страната, като им бъде изработен бърз тест за ковид на потегляне, добавя Франс прес.

" Всички водачи на тежкотоварни камиони, без значение от националността им, би трябвало да бъдат подложени " на тест, който дава резултат за към 30 минути. Това съобщи в официално съобщение Министерството на превоза.

Водачите би трябвало да показват негативен тест за ковид, изработен най-вече 72 часа преди влизане във Франция. Британските управляващи са основали пунктове за тестване, където водачите могат бързо да получат резултати и да продължат към Франция, заяви Министерството на превоза, представено от Ройтерс.

В случай на позитивен тест, водачите ще би трябвало да се изолират на английска земя за 10 дни.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР