Английското подразделение на Citroen обяви, че само за изминалите два почивни

...
Английското подразделение на Citroen обяви,
че само за изминалите два почивни
Коментари Харесай

Citroen AMI с повече от 1000 резервации за два дни във Великобритания

Английското поделение на Citroen разгласи, че единствено за миналите два почивни дни, компанията е приела повече от 1000 резервации за неповторимия за автомобилната промишленост AMI.

От Citroen споделят, че общият брой на изразените стремежи за покупка на , което ще бъде лансирано на локалния пазар през пролетта на идната година, е достигнал 1130 единици от 22 септември досега, като всяко едно от тях е било подплатено с такса от 250 британски лири, която може да бъде обновена когато и да е.

От Citroen Англия споделят също така, че общият брой на регистрираните заинтересовани клиенти е достигнал ниво от 14 000 индивида.

Двуместният субкомпактен CITROEN AMI (дължина 2.41 метра, широчина 1.39 метра и височина 1.52 метра) предлага самостоятелност от 75 километра и оптималната скорост на движение от 45 км/ч, което го правим приложим както в типичен градски условия, по този начин и при обмислени извънградски пътувания. Литиево-йонната батерия (5.5 kWh) на електрическия автомобил може да бъде презаредена непосредствено от домашна електрическа апаратура за 3 часа.

През май тази година, Citroen показа и лекотоварна версия на AMI, наречена .
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР