Английското подразделение на Citroen обяви, че компанията започва да приема официални резервации

...
Английското подразделение на Citroen обяви,
че компанията започва да приема
официални резервации
Коментари Харесай

Citroen приема резервации за AMI във Великобритания. Моделът остава с ляв волан

Английското поделение на Citroen разгласи, че компанията стартира да приема официални резервации за закупуването на уникалният за промишлеността изцяло електрически двуместен модел AMI.

От френската марка декларират, че от 27 септември, публично заявление за закупуването на електрическия автомобил могат да направят всички искащи, а освен тези, който съгласно анонса на Citroen са над 13 000, са го създали като неофициална поръчка от 22 септември досега.

За опазване на представител на , английското подразделение на Citroen изисква резервационна такса от 250 лири, която подлежи на връщане когато и да е, а официалната цена на електрическия автомобил ще бъде оповестена на по-късен стадий от лансирането на електрическия автомобил през пролетта на идната година.

От Citroen Англия споделят, че макар и приспособен за локалния пазар, електромобилът AMI ще бъде разполагаем за закупуване единствено във версия с ляв волан.

Друг забавен миг към пазарното лансиране на AMI е фактът, че за неговото управление във Англия ще се изисква шофьорско удостоверение, докато във Франция сходно изискване не съществува.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР